ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Πρόσθετη παρέμβαση ο Ολυμπιακός, δεν ανησυχούμε"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε πρόσθετη παρέμβαση στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague για την υπόθεση του ματς στα Γιάννενα, η οποία εκδικάζεται αύριο. Κανένα σχόλιο προς το παρόν από τους Ερυθρόλευκους.

Πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague για την υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα εκδικαστεί αύριο (Πέμπτη, 22/2) έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιπρόσθετα ο ΠΑΟΚ σχολίασε και την κίνηση που υποστηρίζει ότι έκανε ο Ολυμπιακός με το εξής σχόλιο: "Αφού δεν κατάφεραν τα ΜΜΕ τους και τα δήθεν «αντικειμενικά» εξαπτέρυγά τους να προκαλέσουν δίωξη για αφαίρεση βαθμών, η οποία φυσικά και δεν στοιχειοθετείται πουθενά, αποφάσισαν να φτάσουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης. Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει Κυριακής".

Επισημαίνεται ότι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προς το παρόν δεν σχολιάζεται το συγκεκριμένο θέμα, ούτε καν επιβεβαιώνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν αύριο πρόσθετη παρέμβαση στο πειθαρχικό όργανο της Superleague.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ