ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ο Βασσάρας επωμίζεται την ντροπή που έφερε ο Παππάς"

ΠΑΟΚ: "Ο Βασσάρας επωμίζεται την ντροπή που έφερε ο Παππάς"

Σφοδρή επίθεση του ΠΑΟΚ στον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα για τον ορισμό του Ανδρέα Παππά ως τέταρτου στο Κέρκυρα-Γιάννινα. Έφτασε στο Λίμπερετς ο Σαββίδης.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι η παρουσία του Ανδρέα Παππά σε ματς της Superleague θα έφερνε σφοδρή αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ. Και από την ώρα που ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο Κέρκυρα-Γιάννινα, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ βγήκε στην επίθεση σε βάρος του επιδιαιτητή, Κύρου Βασσάρα που πήρε την απόφαση μετά την διαφωνία Σαραϊδάρη-Γκρούτση.

Η θέση που μοιράζεται από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: "Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς".

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι ο Κύρος Βασσάρας θα κρίνεται από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε και όπως σημειώνουν στελέχη του Δικεφάλου "πλέον έχει κριθεί οριστικά".

Τέλος, σημειώνουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη αντίδραση, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για αλλαγές στη διαιτησία στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Ο Σαββίδης στο Λίμπερετς

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη φθάσει στο Λίμπερετς και έχει επαφές με τα στελέχη της ομάδας. Το βράδυ θα βρεθεί στο στάδιο "Γιου Νίσι" για να παρακολουθήσει το ματς της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλήρωση: Οι 8 όμιλοι του Κυπέλλου Ελλάδας
Κάτσε: "Ποντάρω στον Αθανασιάδη ότι θα σκοράρει"
Ο ΠΑΟΚ θέλει διπλό χωρίς φουλ ρίσκο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ