ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ο τραυματισμός του Γκαρθία προκλήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού"

SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην απολογία του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία προκλήθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από τον ίδιο τον γιατρό των "ερυθρολεύκων"!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ακροαματική διαδικασία, με την απολογία του ΠΑΟΚ για την μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και όσα συνέβησαν πριν και μετά την είδηση της ματαίωσης του αγώνα.

Στη διάρκεια της απολογίας του "Δικεφάλου", ο Μάκης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε σχετικά με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία:

"Ανοίξαμε το ιατρείο του γηπέδου για να μπει μέσα ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του Ολυμπιακού. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια τους και δεν πήγαν στο ιατρείο του γηπέδου. Επί ένα τέταρτο ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια.

Εξετάστηκε μετά από ένα τέταρτο. Αυτός ο τραυματισμός, ο φερόμενος ως τραυματισμός, πιστεύουμε ότι προκλήθηκε στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τον ίδιο τον γιατρό του Ολυμπιακού".

Μια απίστευτη καταγγελία, αφού ουσιαστικά η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε τίποτα απολύτως και ο τραυματισμός του προήλθε από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, μέσα στα αποδυτήρια που φιλοξενήθηκαν οι Πειραιώτες στην Τούμπα!

Μείνετε συντονισμένοι στη LIVE πλατφόρμα του Sport24.gr προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε εξέλιξη της διαδικασίας

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ