ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Ο προκλητικός Τουμπακάρης"

ΠΑΟΚ: "Ο προκλητικός Τουμπακάρης"
Τζιόλης Δημητρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσω της ανάλυσης του αγώνα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο ΠΑΟΚ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του Δημητρόπουλου και τις υποδείξεις των βοηθών του (κυρίως του Τουμπακάρη) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτά φρόντισε να τα εκφράσει μέσω της ανάλυσης του αγώνα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Ο τίτλος του σχετικού κειμένου είναι "Πάλεψε κόντρα σε όλα"και η εισαγωγή του άκρως κατατοπιστική γι' αυτό που πιστεύουν στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι: "Μια ήττα που δεν άξιζε, με 1-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Δικέφαλος έπαιξε επί ίσοις όροις το ντέρμπι, παρά τις σχεδόν 10 απουσίες του, παρά το “κρύο”, γρήγορο γκολ που δέχτηκε και -κυρίως- έχοντας απέναντι έναν προκλητικό Τουμπακάρη, τον βοηθό που έκοψε 3 επικίνδυνες επιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο με οφσάιντ-ανακάλυψη".

Σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά και σε μη αποβολή του Μποτία για χτύπημα στον Μπερμπάτοφ: "Ο Τζαβέλλας ήταν ο πρώτος που αποβλήθηκε, αν και ο Μποτία ήταν αυτός που χτύπησε στο 59′ εν ψυχρώ τον Μπερμπάτοφ και έπρεπε βα ανοίξει το χορό των αποβολών, ενώ τον ακολούθησε ο Ζντίελαρ, με τις δυο ομάδες να παίζουν 10 εναντίον 10. Ή μήπως όχι;".

Και συνεχίζει με "επίθεση" στον δεύτερο βοηθό Τουμπακάρη: "Ο Τουμπακάρης πήρε θέση…λίμπερο στην άμυνα του Ολυμπιακού, κόβοντας με λανθασμένες υποδείξεις δυο πολύ επικίνδυνες φάσεις, του Μακ που έφυγε μόνος του στην περιοχή του Ρομπέρτο αρχικά και τον Σκόνδρα που βγήκε στην πλάτη της άμυνας στη συνέχεια. Δεν έδωσε ούτε πεντακάθαρο κόρνερ και φάνηκε «ζαλισμένος», όταν αγνόησε πεντακάθαρο φάουλ μπροστά του και έκανε τον Δημητρόπουλο να το δώσει από τα 30 μέτρα! Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε έτσι να βρει τη δική του…λεπτομέρεια για να φέρει το ματς στα ίσια και φεύγει με την απογοήτευση μιας ήττας που πιθανότατα δεν άξιζε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ