ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ με πολλούς υποψήφιους σκόρερ

ΠΑΟΚ με πολλούς υποψήφιους σκόρερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με τα δείγματα γραφής που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι.

O ΠΑΟΚ της σεζόν 2016-17 αρχίζει να "χτίζεται" και ο Βλάνταν Ιβιτς έχει διάφορες λύσεις για το σκοράρισμα. Ο Περέιρα γύρισε "ζεστός" από τον δανεισμό του, από δανεισμό γύρισε και ο Κουλούρης που δείχνει πως έχει όρεξη και διάθεση, ο Αθανασιάδης είναι πάντα μια σταθερή αξία, επίσης υπάρχουν οι Ροντρίγκες, Πέλκας και Μπίσεσβαρ ενώ ακόμη και οι αμυντικοί δείχνουν μπορούν να σκοράρουν. Γενικώς αρκετοί είναι οι υποψήφιοι παίκτες που μπορούν να πετύχουν γκολ.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΚ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κώστας Πετρωτός

Aπό εκεί και πέρα η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης έγινε με άστατο καιρό και ο Ιβιτς για 40 λεπτά έδωσε βάρος στον τομέα της τακτικής. Έγινε κανονικό διπλό και στους "μαύρους" μοιράστηκαν τον χρόνο οι Γλύκος και Σιαμπάνης (για την θέση του τερματοφύλακα). Από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Κίτσιου, Πούγγουρας, Κρέσπο και Λέοβατς, αμυντικά χαφ οι Χαρίσης και Σάχοφ, αριστερά ο Κοροβέσης, δεξιά ο Ροντρίγκες και ο Περέιρα πίσω από τον Κουλούρη.

Στους "πορτοκαλί" μοιράστηκαν τον χρόνο οι Μελίσσας και Βελλίδης (για την θέση του τερματοφύλακα), από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Μάτος, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς και Γιαννούλης, στο κέντρο οι Τσίμιροτ και Πέλκας, μπροστά τους ο Δημητριάδης, αριστερά ο Μυστακίδης, δεξιά ο Ζάιρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Οι "μαύροι" κέρδισαν με 2-0 με γκολ των Κουλούρη και Ροντρίγκες. Προφανώς αυτοί είναι οι 24 παίκτες που υπολογίζονται για το φιλικό της Τετάρτης (6/7) με την ερασιτεχνική Σιλφόλντε που θα γίνει στις 19:30 Ελλάδας ενώ δεν έπαιξαν οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μπίσεσβαρ (είναι πίσω σε φυσική κατάσταση) και Κάμπος.

*Ο Γλύκος έκανε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Κουλούρη. Ο νεαρός έσπευσε να τον συγχαρεί αλλά επειδή η απόκρουση έγινε με το στήθος (χαμηλά), ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΟΚ αμέσως έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον Έλληνα πορτιέρο που βγήκε για λίγο από το παιχνίδι (μετά επέστρεψε) ωστόσο η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία.

*Ο Τζάλμα Κάμπος έκανε αποθεραπεία το απόγευμα της Τρίτης.

*Ο Λούμπος Μίχελ θα μεταβεί το Σάββατο στην Ολλανδία (όπου προετοιμάζεται ο "Δικέφαλος") και μαζί με την παρουσία του στην αποστολή του ΠΑΟΚ, θα δει το "δυνατό" φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ