ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα, πράξη... έβδομη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

O ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί απέναντι στην Κέρκυρα. Δείτε τα στατιστικά στις -μέχρι τώρα- αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Για 15η φορά ΠΑΟΚ και Κέρκυρα διασταυρώνουν τα ξίφη του, με την επίσκεψη των Φιαάκων στην Τούμπα να είναι η έβδομη, σε ένα γήπεδο στο οποίο έχουν μόνο μια ισοπαλία και έχουν πετύχει δυο γκολ. Οι ασπρόμαυροι συγκέντρωσαν διάφορα στατιστικά από το παρελθόν των αναμετρήσεων των δυο ομάδων....

4 ματς χωρίς να δεχθεί τέρμα στην έδρα του από την Κέρκυρα είχε ο ΠΑΟΚ, που έσπασε αυτό το θετικό σερί στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Τούμπα, όπου επικράτησε με 3-1 και 2-1.

4 γκολ έχει σημειώσει ο Στέφανος Αθανασιάδης με αντίπαλο την Κέρκυρα εντός και εκτός έδρας. Ακολουθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τρία γκολ, ενώ δύο και μάλιστα στο ίδιο ματς έχουν σημείωσε ο Λάζαρ και ο Τζάλμα Κάμπος. Ο Κάτσε έχει και εκείνος δύο τέρματα, αλλά σε δύο διαφορετικά παιχνίδια το 2014-15 που ήταν η προηγούμενη παρουσία της Κέρκυρας στην Super League.

4 από τις νίκες του ΠΑΟΚ είναι με 1-0, το οποίο είναι και το αγαπημένο σκορ του με την Κέρκυρα, αφού οι άλλες τρεις νίκες με 3-1,4-0 και 2-1. Οι τρεις ισοπαλίες είναι όλες χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες, ενώ η μοναδική νίκη της Κέρκυρα ήταν με 2-1.

6 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με αντίπαλο την Κέρκυρα στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες, ενώ η μια τελείωσε χωρίς τέρματα. Η τελευταία τους αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2014, ενώ από τότε έχουν συναντηθεί τρεις φορές ακόμη στην έδρα της Κέρκυρας.

19 Σεπτεμβρίου 2004 ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την πρώτη κατηγορία και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Χρήστου Μαλαδένη. Προπονητής του Δικεφάλου ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης και η αναμέτρηση ήταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το ένα από τα δύο ματς που έμεινε στον πάγκο της ομάδας, αφού μετά την ήττα της 2ης αγωνιστικής που ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη 2-0 αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ