ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Καρατάσου: Αντίδραση δήμου Παύλου Μελά

ΠΑΟΚ - Καρατάσου: Αντίδραση δήμου Παύλου Μελά

Το ψήφισμα που δείχνει ότι θα υπάρξουν εμπόδια, εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης αποφασίσει να επενδύσει στο χώρο του νέου στρατοπέδου.

Μετά από τη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, των εκπροσώπων του Υπουργείου και του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, παρουσία και του δημάρχου Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για την προοπτική επένδυσης του Ιβάν Σαββίδη στην έκταση των 700 στρεμμάτων στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου, ακολούθησε συνεδρίασης του συμβουλίου του δήμου.

Από τους 41 συμβούλους του δήμου Παύλου Μελά, έδωσαν το παρών οι 38 και από αυτούς οι 36 κατέληξαν σε ένα κοινό ψήφισμα, με το οποίο τονίζεται ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι αντίθετο σε κάθε μορφή τσιμεντοποίησης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου.

Οι δύο που δεν συνυπέγραψαν ανήκουν στο ΚΚΕ, είναι και αυτοί αντίθετοι στην προοπτική επένδυσης του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη περιοχή ήθελαν όμως στο ψήφισμα να υπάρχει και καταγγελία της στάσης της Κυβέρνησης που μέσω του Υπουργείου Άμυνας μπαίνει στη διαδικασία να συζητήσει την αξιοποίησή της με άλλο τρόπο από αυτόν που έχει επιλέξει η τοπική κοινωνία.

Το χθεσινό ψήφισμα (16/3) αποτελεί ουσιαστικό επικαιροποίηση παλιότερων ψηφισμάτων, με τα οποία ο δήμος Παύλου Μελά ζητά τη δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής στα πρώην στρατόπεδα της περιοχής.

Η αντίδραση του δήμου Παύλου Μελά αναδεικνύει τα εμπόδια που θα υπάρξουν εφόσον ο Σαββίδης θελήσει να προχωρήσει την επένδυσή του για νέο γήπεδο, προπονητικό, ξενοδοχειακή μονάδα κ.α. στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου.

Θυμίζουμε ότι ανάλογη θέση είχε εκφράσει και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με χθεσινή ανακοίνωσή του (16/3) πριν την απογευματινή σύσκεψη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ