ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ (και) made in Greece

ΠΑΟΚ (και) made in Greece
Μυστακίδης, ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι λογικό στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη οι μεταγραφές να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο, όμως ο "Δικέφαλος" δεν έπαψε ποτέ να παράγει αξιόλογους παίκτες, η αξιοποίηση των οποίων είναι ένα διαρκές στοίχημα.

Η συνεργασία του Γιάννη Μυστακίδη και του Δημήτρη Πέλκα (στη σέντρα του Μάτος) που έφερε το χρυσό γκολ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, έφερε στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σταθερά απασχολεί τον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και χρόνια.

Την αξιοποίηση των νεαρών Ελλήνων παικτών που είτε αποκτούνται με μεταγραφή σε μικρή ηλικία (περίπτωση Μυστακίδη), είτε βγαίνουν μέσα από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Στην Τούμπα υποδέχθηκαν με ικανοποίηση την προχθεσινή παρουσία των δύο μεσοεπιθετικών και αυτό που σκέφτονται είναι πώς θα μπορέσουν να πάρουν περισσότερα από όλους τους νεαρούς Έλληνες, που η αλήθεια είναι φέτος ότι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνιμη θέση στη βασική ενδεκάδα.

ΤΑ 23 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ"

Έστω και έτσι, όμως, οι Έλληνες του ΠΑΟΚ (συμπεριλαμβάνουμε και τον Αθανασιάδη που έχει βγει από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου) έχουν καταφέρει να δώσουν στην ομάδα 23 από τα 69 γκολ που έχει στο ενεργητικό της συνολικά.

Πέλκας και Μυστακίδης έχουν σημειώσει από 6, ο Αθανασιάδης 5, ο Κουλούρης 4 και από 1 οι Δεληγιαννίδης, Κίτσιου). Άλλα 12 έχουν σημειωθεί από παίκτες που έφυγαν (ο Ροντρίγκες 6, ο Περέιρα 5 και ο Τζαβέλλας 1), 4 ήταν αυτογκόλ και συνολικά 30 έχουν έρθει από τους ξένους παίκτες της ομάδας.

Όλοι αντιλαμβάνονται πώς ο Ίβιτς και οι συνεργάτες μπορούν να ποντάρουν ακόμη περισσότερο στους παίκτες που βγήκαν από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ