ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Ζοζούλια

ΠΑΟΚ για Ζοζούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ουκρανού φορ της Ντνίπρο, Ρομάν Ζοζούλια. (videos)

Για την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ουκρανού φορ της Ντνίπρο, Ρομάν Ζοζούλια, κινείται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24. gr. Ο "Δικεφάλος" βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζοζούλια, προσπαθώντας να κλείσει γρήγορα ένα μεταγραφικό μέτωπο, το οποίο έμεινε ανοικτό μετά και την ανεπιτυχή έκβαση της υπόθεσης του Βραζιλιάνου επίσης παίκτη της Ντνίπρο, Ματέους Λέιτε Νασιμέντο.

Ο Ρομάν Ζοζούλια γεννήθηκε το 1989 στο Κίεβο και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας, Ντινάμο. Το 2008 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της Ντινάμο Κιέβου και το 2011 έγινε κάτοικος Ντνιπροπετρόβσκ για λογαριασμό της Ντνίπρο. Έχει συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ (όσο και του Ματέους που τελικά δεν αποκτήθηκε) στην Ντνίπρο, η οποία όμως αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά πρόβλήματα...

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας, έχοντας 25 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος, απέναντι σε Νορβηγία, Ρουμανία, Πολωνία και Γαλλία. Τα δύο πρώτα σε φιλικές αναμετρήσεις, τα δύο επόμενα σε ματς προκριματικών για το Μουντιάλ (2014), της Βραζιλίας. Ήταν στην αποστολή για το Euro 2016, το οποίο διεξάγεται στα γήπεδα της Γαλλίας και ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα στα ματς με Γερμανία (έδωσε τη θέση στον Σελεζνιόβ στο 66ο λεπτό) και Πολωνία, ενώ πέρασε στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βόρειο Ιρλανδία στη θέση του Σελεζνιόβ.

Υπήρξε μέλος της Ντνίπρο που έφθασε την περυσινή σεζόν στον τελικό του Europa League, ωστόσο δεν μπόρεσε να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στη Σεβίλλη. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο άλλους δύο παίκτες από την Ντνίπρο, τον Λέο Μάτος και τον Γεβγέν Σάχοβ.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ