ΠΑΟΚ

"ΠΑΟΚ για Πάζνταν και Γέβτιτς"

Legia's Michal Pazdan clears the ball before Ajax's Kasper Dolberg, rear, during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Ajax and Legia at the Amsterdam ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Πάζνταν AP

Ο 24χρονος επιτελικός μέσος, Ντάρκο Γέβτιτς, και ο 30χρονος στόπερ, Μιχάι Πάζνταν, βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πολωνία. (VIDEOS)

Δημοσιεύματα από την Πολωνία εμπλέκουν δυο παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα με τον Δικέφαλο του βορρά, τα ονόματα των οποίων δεν είναι άγνωστα στην Τούμπα. Ο 24χρονος επιτελικός μέσος της Λεχ Πόζναν Ντάρκο Γέβτιτς βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ πριν από ένα χρόνο, με τις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών να μην έχουν αίσιο τέλος.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός της Λέγκια Βαρσοβίας Μιχάι Πάζνταν “κουβαλάει” εκτός των άλλων και τις συστάσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες μέχρι τον Ιανουάριο όταν και Σέρβος πήρε μεταγραφή για τον Δικέφαλο του βορρά.

Αμφότερες είναι περιπτώσεις για τις οποίες ο ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα ο Ιβάν Σαββίδης, θα πρέπει να βάλει το χέρι στη τσέπη αν αποφασίσει να “ψαχτεί” περισσότερο για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο Πάζνταν ταιριάζει στο προφίλ του αμυντικού που αναζητά ο ΠΑΟΚ, καθώς αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά του κέντρου της άμυνας.

(AP Photo/Peter Dejong)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ