ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Μαλότσα σύμφωνα με τους Κροάτες

ΠΑΟΚ για Μαλότσα σύμφωνα με τους Κροάτες

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, ο ΠΑΟΚ έχει χτυπήσει την πόρτα της Χάιντουκ Σπλιτ για τον 26χρονο αμυντικό, Μάριο Μαλότσα, τον οποίον γνωρίζει ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο 26χρονος Κροάτης αμυντικός της Χάιντουκ Σπλιτ, Μάριο Μαλότσα, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία.

Το Sport24.gr μίλησε με τον ατζέντη του Κροάτη αμυντικού, Άντναν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει μία κρούση από το "Δικεφάλο", ωστόσο υποστήριξε ότι για τον πελάτη του υπάρχουν πολλές προσφορές και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

Ο Κροάτης νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, γνωρίζει τον Μάριο Μαλότσα από τη Χάιντουκ καθώς τον είχε ποδοσφαιριστή στην κροατική ομάδα.

Σίγουρα το οικονομικό δεν είναι το πρόβλημα που μπορεί να χωρίσει τους δρόμους του ΠΑΟΚ και του Μαλότσα, εφόσον επιθυμούν να συνεργαστούν, μάλιστα πηγές από την Κροατία τονίζουν ότι η Χάιντουκ τον κοστολογεί στα 300.000 με 400.000 ευρώ. Αυτό που προβληματίζει την πλευρά του Κροάτη είναι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, που αναγκάζει κάθε ξένο ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του να σκέφτονται δύο και τρεις φορές το ενδεχόμενο να εργαστούν, στη χώρα μας.

Ο Μάριο Μαλότσα θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους παίκτες στην Κροατία, μάλιστα παλαιότερα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του, η Καϊζερσλάτουτερν και η Βόλφσμπουργκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ