ΠΑΟΚ

PAOK family: Η χαρά των μικρών παιδιών

PAOK family: Η χαρά των μικρών παιδιών

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να συνδυάσει την αγάπη για την ομάδα με τις δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά.

Επί τρία συνεχή χρόνια λειτουργεί στην Τούμπα η οικογενειακή κερκίδα. Δεν είναι απλά μία κερκίδα που γεμίζει με μικρά παιδιά. αλλά μία ολοκληρωμένη ψυχαγωγική πρόταση για μικρούς και μεγάλους.Όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

" Με κόστος εισιτηρίου 15 ευρώ εξασφαλίζουν πρόσβαση στο γήπεδο οι δύο γονείς και μέχρι και τρία παιδιά και πέρα από την παρακολούθηση του αγώνα συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, διαγωνισμούς και κερδίζουν δώρα ΠΑΟΚ. Η δράση ξεκινά από νωρίς. Περίπου μιάμιση ώρα πριν την σέντρα της αναμέτρησης οι άνθρωποι του PAOK Family υποδέχονται μικρούς και μεγάλους και ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα.

Face painting, διαγωνισμοί με αναμνηστικά δώρα, κληρώσεις, παιχνίδια και πρόβες για τα συνθήματα και τα κορεό υποδοχής της ομάδας.Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα συνθήματα δεν σταματούν, οι σημαίες ανεμίζουν συνεχώς, τα τύμπανα δίνουν τον ρυθμό και η θετική ενέργεια δίνει ώθηση στην ομάδα. Στο ημίχρονο τα παιχνίδια συνεχίζονται, ενώ υπάρχει και ένα γεύμα για κάθε παιδί προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις ενόψει της επανάληψης.

Σε κάθε αγώνα η κερκίδα ασχολείται και με μία διαφορετική θεματική ενότητα, στην οποία τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και ευαισθητοποιούνται για διάφορα θέματα. Το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εισάγει και μία ακόμα καινοτομία στο PAOK Famiy. Πλέον όσα παιδιά παρακολουθούν τον αγώνα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Θύρα 7, μπαίνουν σε κλήρωση με έπαθλο μία θέση δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες.

Σε κάθε παιχνίδι δύο παιδιά κερδίζουν το προνόμιο στην επόμενη αναμέτρηση να συνοδεύσουν παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Το PAOK Family κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους, προσπαθεί να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται συνεχώς προκειμένου να κάνει την γηπεδική εμπειρία ακόμα πιο πλούσια. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, όπου έγινε sold out"

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το ματς με τον Πανιώνιο:

PAOK family: Η χαρά των μικρών παιδιών
PAOK family: Η χαρά των μικρών παιδιών

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Συνδρόμου Down και ήταν βασικός υποστηρικτής στην Ημερίδα για το Σύνδρομο Down, που έγινε από τον Δρ. Στυλιανό Αντωναράκη - καθηγητή και Πρόεδρο του τμήματος Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης.Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική ημερίδα για το Σύνδρομο Down, να πληροφορηθεί για σημαντικά θέματα και να συνομιλήσει με τον καθηγητή που καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.

Ο Δρ. Αντωναράκης εκτός από τις δεκάδες ερωτήσεις που δέχθηκε, έλαβε και ένα ιδιαίτερο δώρο από την μικρή Φραντζέσκα η οποία του δώρισε μία φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του και το νούμερο 21 στην πλάτη. Η σημειολογία με τον αριθμό που αντιπροσωπεύει την Τριχρωμία 21 και την 21η Μαρτίου ήταν εμφανής.Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από την ημερίδα.

Τον Δικέφαλο εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι Φιλώτας Πέλλιος, Γιάννης Χατζηαντωνίου, οι οποίοι δώρισαν στον καθηγητή μία φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών και τον συνεχάρησαν για το σπουδαίο έργο του. Η εβδομάδα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Τετάρτη (22.03) στις 20.00 με την Επίδειξη Μόδας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου θα συμμετέχουν νέοι και νέες από τον Σύλλογο Συνδρόμου Down μαζί με μοντέλα της πόλης. Ο Δρ. Αντωναράκης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

Πατέρας ο Μάκης Γκαγκάτσης

Μία ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. Ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη και η σύζυγός του Ευαγγελία απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχθηκε τις ευχές των στελεχών του συλλόγου και φυσικά και του μεγαλομετόχου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ