ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 με μεγάλες μειώσεις

ΠΑΟΚ: Διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 με μεγάλες μειώσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τις τιμές, τις περιόδους και τους τρόπους διάθεσης των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2017-18, προχωρώντας σε μειώσεις άνω του 30% λόγω της τιμωρίας των 7 αγωνιστικών.

Στα γραφεία της Τούμπας εισέπραξαν νωρίτερα με ικανοποίηση το αποτέλεσμα της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα, καθώς απέφυγαν τα πολλά ντέρμπι στο διάστημα της τιμωρίας των 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και κράτησαν ανοιχτές τις ελπίδες να δώσουν ακόμη και το με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο με κόσμο.

Αυτό συνεπάγεται και άνοιγμα των εισιτηρίων διαρκείας με καλύτερους όρους. Η σχετική ανακοίνωση για τις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2018-2018 έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (13/7) από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις τιμές υπάρχει μείωση έως και άνω του 30% σε σχέση με πέρυσι, με την οποία ο επίσημος ΠΑΟΚ προσπαθεί να "στείλει" τον κόσμο της ομάδας στα εκδοτήρια, ξεπερνώντας τον σκόπελο των 7 αγωνιστικών τιμωρίας

Η διάθεση των διαρκείας θα αρχίσει από αύριο (14/07) Παρασκευή και στην πρώτη περίοδο ως τις 5/8 οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και νέοι κάτοχοι να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για θέσεις που δεν δεσμεύονται από την σεζόν 2016-17. Από τις 7/8 όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν θα διατίθενται σε νέους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας.

Η διάθεση θα αρχίσει αύριο (14/07.2017) στις 09:00 από τον ειδικό χώρο στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ την ίδια μέρα θα ανοίξει και η διαδικτυακή πώληση, που για πρώτη φορά θα παρέχει και 10 άτοκες δόσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι ακόλουθες:

ΠΑΟΚ: Διαρκείας για τη σεζόν 2017-18 με μεγάλες μειώσεις

*Η τιμή αυτή ισχύει μέχρι τις 05.08 οπότε και εκπνέει η προθεσμία ανανέωσης θέσης για τους κατόχους διαρκείας

  • Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 περιλαμβάνουν:
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.
  • Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
  • Τους προκριματικούς αγώνες του Uefa Europa League
  • Τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.
  • Τους αγώνες κατάταξης της Super League σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν και συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τις κατηγορίες εισιτηρίων, τις περιόδους και τα σημεία πώλησης, τους τρόπους πληρωμής, καθώς και κάθε απαραίτητη διευκρίνιση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ