ΠΑΟΚ... beactive στην Εβδομάδα Αθλητισμού

ΠΑΟΚ... beactive στην Εβδομάδα Αθλητισμού

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν πρέπει να "φρενάρει" την ενασχόληση των ανθρώπων με τον αθλητισμό. Ως μέλος του European Club Association, ο ΠΑΟΚ στηρίζει την 3η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμετέχει στην καμπάνια #BEACTIVE που έχει ως στόχο να ωθήσει τους κατοίκους της Ευρώπης στα σπορ και την άθληση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ: "Τα νούμερα δεν είναι θετικά. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, οι γρήγοροι ρυθμοί και η έλλειψη χρόνου δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και την άθληση. Μάλιστα σε κάποιες χώρες τα ποσοστά είναι ακόμα μικρότερα και επηρεάζουν συχνά την ποιότητα ζωής και την υγεία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αθλητισμού σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης, διοργανώνει την Εβδομάδα Αθλητισμού από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Η ECA στηρίζει από το ξεκίνημα της την προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συμμετέχει στην καμπάνια #BEACTIVE, μαζί με όλα τα μέλη της. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προσπάθεια.

Ας ενεργοποιηθούμε λοιπόν όλοι, ας αντιληφθούμε τα οφέλη που προσφέρει η σωματική δραστηριότητα and let’s #BEACTIVE!"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αναβάθμιση της οικονομίας και στο βάθος χρέος

Σήμα εξόδου από το μνημόνιο, αλλά και ένδειξη πως θα δοθεί στη χώρα η ελάφρυνση χρέους δίνουν η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από τον Fitch, αλλά και τα θετικά σχόλια για το γεγονός στον γερμανικό Τύπο

Σκάνδαλο: Επιτέλους στέλνουμε καλό τραγούδι στη Eurovision

Όνειρο Γιάννα το τραγούδι σου, όνειρο.

Παγοαναρρίχηση: Αυτοί είναι οι πρώτοι Έλληνες που ανέβηκαν τους καταρράκτες Ερζερούμ

Οι πρώτοι Έλληνες που σκαρφάλωσαν στους παγωμένους καταρράκτες του Ερζουρούμ (Θεοδοσιούπολη) της Τουρκίας, κατάγονται από την πόλη της Κομοτηνής

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24