ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτοί ταξιδεύουν Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Αυτοί ταξιδεύουν Ολλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιους παίρνει και ποιους αφήνει εκτός αποστολής που θα πετάξει το πρωί της Δευτέρας (4/7) για την Ολλανδία ο Βλάνταν Ίβιτς. "Εκοψε" τον Γιάννη Σκόνδρα, μαζί με Σάμπο, Άντονις.

Μετά και τις σημερινές δύο προπονήσεις ο ΠΑΟΚ ολκλήρωσε έναν πρώτο κύκλο προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους και τη Δευτέρα (μετά από ένα ρεπό αύριο) θα πετάξει για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο δουλειάς.Ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε 30 παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του και άφησε άλλους 14 στη Θεσσαλονίκη που ψάχνουν ήδη ομάδα για τη νέα σεζόν.

Πρέπει να επισημανθεί ακόμη ότι Ρόμπερ Μακ και Έργκους Κάτσε δεν θα πάνε καθόλου Ολλανδία λόγω άδειας μετά το EURO.Στην Ολλανδία δεν θα ταξιδέψουν ακόμη ο Γιάννης Σκόνδρας, ο Έρικ Σάμπο, ο Τέρι Άντονις, ο Γιώργο Κάκκο (για τον οποίο ενδιαφέρεται για δανεισμό η Βέροια), ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ (πολύ κοντά στον δανεισμό του στον Αιγινιακό), ο Κριστιάν Κούστα (θα πάει δανεικός στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε)

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ: "Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική σε ζώνες και στόχο τη συνοχή ανάμεσα στις τρεις γραμμές. Απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ροντρίγκες, Μάτος ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα και θα προπονηθούν και το πρωί της Κυριακής προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό κι ανανέωσε το ραντεβού της για το πρωί της Δευτέρας στην Τούμπα προκειμένου ν’ αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό το Ντίσελντορφ κι από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Oosterbeek. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 29 ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του στην Ολλανδία και είναι οι:

Βελλίδης, Γλύκος, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Δημητριάδης, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης. Οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα μείνουν και θα προπονούνται στη Θεσσαλονίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ