ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη

Μία ντουζίνα παιχνίδια κόντρα σε ιταλικές ομάδες έχει δώσει ο ΠΑΟΚ. Θυμηθείτε ξεχωριστά κάθε αναμέτρηση. οι μάχες με τη Νάπολι του Μαραντόνα, ο θρίαμβος με Καμπς επί της Ουντινέζε και άλλες σημαντικές αναμνήσεις

Αφιέρωμα στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με ομάδες από την Ιταλία και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με ξεχωριστές λεπτομέρειες για κάθε ματς φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.Διαβάστε αναλυτικά:

Κύπελλο Κυπελλούχων 1973-1974

Μίλαν-ΠΑΟΚ 3-0 (13.03.1974)
Μετά από επικές προκρίσεις επί της Λέγκια Βαρσοβίας και της Λυών, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων, απέναντι στην κάτοχο του τίτλου (στον τελικό του 1973 στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη Λιντς), την επική Μίλαν της εποχής, του σούπερσταρ Τζιάνι Ριβέρα.

Τα προγνωστικά έκαναν λόγο για εύκολη πρόκριση των Μιλανέζων, όμως ο Κούδας, ο Σαράφης, ο Ιωσηφίδης και η παρέα τους έχουν διαφορετική άποψη… Στο κατάμεστο Σαν Σίρο η Μίλαν κερδίζει 3-0, όμως ούτε ο Ριβέρα, ούτε ο Μπιγκόν, ούτε ο Μπενέτι ήταν οι σταρ της… Ο Μαλτέζος διαιτητής Μπονέτ ακύρωσε γκολ του Σαράφη, έδειξε σέντρα αντί επιθετικού φάουλ στο 3ο γκολ της Μίλαν και γενικά ο Τύπος της εποχής έκανε λόγο για διαιτησία…100-0 υπέρ των Ιταλών.

Οι συνθέσεις:

Μίλαν: Βέκι, Ανγκουϊλέτι, Σαμπατίνι, Μπιάζολο, Σνέλινγκερ, Μαλντέρα, Τρεζόλντι (71’ Τουρίνι), Μπενέτι, Μπιγκόν, Ριβέρα, Κιαρούτζι

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου, Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Φουντουκίδης, Τερζανίδης (40΄Λάζος), Παρίδης (76’ Κερμανίδης), Σαράφης, Παπαδόπουλος, Κούδας, Ασλανίδης.

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη

ΠΑΟΚ-Μίλαν 2-2 (20.03.1974)
Το σκορ του πρώτου ματς δεν άφηνε ρεαλιστικά πολλές πιθανότητες στην ομάδα του Λες Σάνον να το ανατρέψει στην Τούμπα, ωστόσο η ευρωπαϊκή φόρα που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ έκανε 43.882 ΠΑΟΚτσήδες να κόψουν εισιτήριο, να γεμίσουν ασφυκτικά την Τούμπα και να συμβάλλουν σε κάτι που έμοιαζε με θαύμα. Κι ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τους αποζημιώσει. Στο 29ο λεπτό η σέντρα του Ιωσηφίδη βρήκε το κεφάλι του Σαράφη που άνοιξε το σκορ μέσα σε πανζουρλισμό!

Ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Κούδα στο 50΄ κι ο Ανγκουιλέτι έσωσε πάνω στη γραμμή σουτ του Μεγαλέξανδρου ένα λεπτό πριν ο Μπιγκόν σουτάρει, η μπάλα παίξει περίεργο παιχνίδι στον τερματοφύλακα Χατζηιωάννου αναπηδώντας στο στήθος του και καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1. Κι ενώ η πρόκριση φαινόταν να έχει χαθεί οριστικά, ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυκτικά για μια μεγαλειώδη νίκη και ο «Καίσαρας» διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 72′.

Ο κόσμος βρισκόταν σε παραλήρημα! Με άγνοια κινδύνου και ενθουσιασμό ο ΠΑΟΚ κυνήγησε κι άλλο γκολ, διεκδίκησε τις πιθανότητές του, όμως 5 λεπτά αργότερα η Μίλαν ισοφάρισε και στέρησε από τον Δικέφαλο μία σπουδαία νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χατζηιωάννου, Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδης, Πέλλιος, Τσιλιγκιρίδης, Τερζανίδης, Σαράφης, Παρίδης, Αποστολίδης, Κούδας, Ασλανίδης (66’ Κερμανίδης)

Μίλαν: Βέκι, Σαμπατίνι, Τζινιόλι, Ανγκουιλέτι, Σνέλινγκερ, Μαλντέρα, Μπεργκαμάσκι (75’ Τρεζόλντι), Μπιοζόλο, Μπιγκόν, Ριβέρα, Καρούτζι

Κύπελλο Πρωταθλητριών 1985-1986

Βερόνα-ΠΑΟΚ 3-1 (18.09.1985)
Ως πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ελλάς Βερόνα που είχε αφήσει «άγαλμα» την Ιταλία, παρακάμπτοντας παραδοσιακές δυνάμεις και κατακτώντας την προηγούμενη άνοιξη το Σκουντέτο. Μπροστά σε 40.000 θεατές η Βερόνα κέρδισε 3-1, με δυο γκολ του μεγάλου Δανού επιθετικού της Πρέμπεν Έλκιερ-Λάρσεν. Εκείνος άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και παρότι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Σκαρτάδο στο 75ο, ο ίδιος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 85ο, ενώ στο 88ο ο Βολπάτι χάρισε ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Βερόνα: Τζιουλιάνι, Φερόνι, Φοντολάν, Τριτσέλα, Μπρίγκελ (89’ Γκαλπατζίνι), Μπρούνι, Ντι Τζενάρο, Βέρτσα (68’ Βινιόλα), Βολπάτι, Έλκιερ, Γκαλντερίσι.

ΠΑΟΚ: Στεργιούδας, Αλαβάντας, Μπανιώτης, Γιούρισιτς, Τσουρέλας, Πήττας, Σίγγας, Σκαρτάδος, Βασιλάκος (75΄Αλεξανδρίδης), Όρφανός, Πάπριτσα.

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη

ΠΑΟΚ-Βερόνα 1-2 (02.10.1985)
Η Τούμπα υποδέχθηκε την Ελλάς Βερόνα με στόχο μια μεγάλη ανατροπή και όλα έδειχναν να ξεκινούν ιδανικά. Πριν τη συμπλήρωση του 5λεπτου στο ματς ο Βασιλάκος έκανε το 1-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες πρόκρισης. Αυτές ήρθε να ψαλιδίσει (ποιός άλλος;) ο Έλκιερ στο 29ο λεπτό και να δώσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του στο 72 λεπτό. Αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σειράς αποδεικνύεται ο δεινός Δανός σκόρερ…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Στεργιούδας, Αλαβάντας, Γιούρισιτς, Πήττας, Σκαρτάδος, Βασιλάκος, Κωστίκος, Ορφανός (45’ Καρασαββίδης), Πάπριτσα, Σίγγας, Τσουρέλας

Βερόνα: Τζιουλιάνι, Μπρίγκελ, Φερόνι (19’ Γκαλμπατζίνι), Τριτσέλα, Βολπάτι, Ντι Τζενάρο, Φοντολάν, Έλκιερ, Σακέτι, Βέρτσα, Γκαλντερίζι (77’ Τουρτσέτα)

Κύπελλο UEFA 1988-1989

Νάπολι-ΠΑΟΚ 1-0 (07.09.1988)
Η Νάπολι του Μαραντόνα, του Καρέκα, του Αλεμάο, του Φεράρα, του Μπιάνκι και τόσων άλλων αστέρων της εποχής βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΟΚ και όλοι βιάστηκαν να θεωρήσουν τον Δικέφαλο καταδικασμένο σε διασυρμό. Όπως τόσες άλλες φορές στην ιστορία του, ο ΠΑΟΚ τους διέψευσε.

Με 8.000 κόσμου του να αφήνει άφωνο το Σαν Πάολο, η ομάδα του Ρίνους Ίσραελ στάθηκε καλά στο γήπεδο και κοίταξε στα μάτια τον φημισμένο αντίπαλο. Λύγισε με ένα πέναλτι του Μαραντόνα στο 59ο λεπτό, αλλά κράτησε ζωντανές –κυρίως λόγω της εμφάνισής του- τις ελπίδες του για τον επαναληπτικό.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Τζιουλιάνι, Φεράρα, Καρανάντε, Φούζι, Κοραντίνι, Ρένικα, Κρίπα, Ντε Νάπολι, Καρέκα, Ρομάνο (78’ Τζιακέτα).

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαυρέας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Λαγονίδης, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Σμολ (59΄Καρασαββίδης), Φερνάντο (72’ Λεοντιάδης), Αλεξανδρίδης.

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη

ΠΑΟΚ-Νάπολι 1-1 (09.10.1985)
Ο επαναληπτικός στην κατάμεστη και φλογισμένη Τούμπα ήταν το ματς της δεκαετίας, συν τοις άλλοις και λόγω της επίσκεψης του «ημίθεου» Μαραντόνα σ’ αυτήν. Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν του χαρίστηκαν και μέχρι κι εκείνος ο ατάραχος σταρ σάστισε όταν στο ζέσταμα όλο το γήπεδο τον αποδοκίμασε, προσπαθώντας να του χαλάσει την ψυχολογία. Κι εκείνος φρόντισε να το ανταποδώσει.

Μόλις στο 17ο λεπτό βγάζει μια καταπληκτική μπαλιά στον Καρέκα για το 0-1… Ο ΠΑΟΚ που πίεζε μπροστά σε 45.000 κόσμου για τη νίκη, κέρδισε 16 κόρνερ, έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 74ο με κεφαλιά του Σκαρτάδου για το τελικό 1-1 και τον αποκλεισμό από τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μαυρέας, Μήτογλου, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος, Σμολ, Φερνάντο, Αλεξανδρίδης

Νάπολι: Τζουλιάνι, Φεράρα, Καρανάντε, Φούζι, Κοραντίνι, Ρένικα, Κρίπα, Ντε Νάπολι, Καρέκα, Μαραντόνα, Ρομάνο.

Κύπελλο UEFA 2000-2001

Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 1-0 (24.10.2000)
Δώδεκα χρόνια περνούν για να ξαναβρεθεί αντιμέτωπος ο ΠΑΟΚ με ιταλική ομάδα και στο δρόμο της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται η Ουντινέζε, ανερχόμενη δύναμη του Καμπιονάτο τότε, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Φρίουλι.

Ο ΠΑΟΚ με τις μωβ εμφανίσεις ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο. Έχασε ευκαιρίες, αμύνθηκε καλά και στις καθυστερήσεις του ματς παραλίγο να γκρεμίσει ό,τι έχτιζε, αφού δέχθηκε το γκολ του Μπαρτζιότα και οι Ιταλοί πήραν ένα σκορ που ξέρουν να διαχειρίζονται άψογα. Άδικο σκορ, ωστόσο εκείνος ο ΠΑΟΚ είχε αυτοπεποίθηση για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Οι συνθέσεις:

Ουντινέζε: Τούρτσι, Μπερτότο, Σοτίλ, Γκάργκο, Σόσα, Φιόρε (12’ Πίντσι), Μούτσι, Ελγκέρα (80’ Μπαρτζιότα), Γιόργκενσεν, Μπίσγκααρντ (64’ Αλμπέρτο), Ντίαζ.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Κατσαμπής, Βενετίδης, Μπράτιτς (88’ Χασιώτης), Καμπς (69’ Καφές), Κωνσταντινίδης, Αμπονσά, Ναλιτζής (90’ Οκκάς), Ουντέζε, Τετράτζε.

ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 3-0 (09.11.2000)
Μπροστά στην ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά επί ιταλικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός δείχνει και αυτοπεποίθηση με το 1-0 του πρώτου αγώνα να θεωρείται σκορ που μπορεί ν’ ανατραπεί. Πρόσωπο του αγώνα αναδεικνύεται ο Πατρίτσιο Καμπς, ο διεθνής Αργεντινός μέσος που είχε έρθει ως μεγάλο όνομα το καλοκαίρι και τελικά έμεινε έξι μήνες χωρίς γενικά να προσφέρει τα αναμενόμενα. Εκείνο το βράδυ, πάντως, δικαιολόγησε απόλυτα το ντόρο γύρω από το όνομά του και πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ.

Μπήκε στο ματς στο 65’ και στο 72΄ έφερε τη σειρά στα ίσια με κεφαλιά…Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί ο Καμπς ήταν αυτός που έδωσε σκορ πρόκρισης, πάλι με κεφαλιά! Και το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Νίκος Φρούσος με καταπληκτικό γκολ μέσα από την περιοχή, με σουτ μετά από περιστροφή του σώματος. Το 3-0 χάρισε την πρώτη (και μοναδική μέχρι στιγμής) πρόκριση επί ιταλικής ομάδας και πανηγυρίστηκε δεόντως στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Μπράτιτς (65’ Καμπς), Ουντέζε, Τετράτζε, Κουλακιώτης, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Ναλιτζής (119’ Καφές), Οκκάς (74’ Φρούσος)

Ουντινέζε: Τούρτσι, Μπερτότο, Σοτίλ, Ζαμπόνι, Ντίαζ (104΄ Εσπόζιτο), Φιόρε, Πίντσι, Τζιανικέντα (71’ Μαρτζιότα), Γιόργκενσεν, Βαλεντίμ (77΄Ελγκέρα), Σόσα.

Europa League 2011-2012

Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0 (16.02.2012)
Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στο δρόμο του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάλι η Ουντινέζε. Ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι έχει μόλις περάσει αήττητος από τον όμιλο με Τότεναμ, Ρουμπίν Καζάν και Σάμροκ Ρόβερς, με εμφατικό «διπλό» στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Η εκτός έδρας απόδοσή του και η αυτοπεποίθηση που χτίζεται μέσα από τα αποτελέσματα, δίνουν την αίσθηση ότι πρόκειται για αναμετρήσεις στα μέτρα του.

Το πρώτο ματς στην Ιταλία λήγει 0-0, παρά το δοκάρι των Ιταλών κι αυτό ενισχύει την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν έχει λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης από την Ουντινέζε, που έχει το μεγάλο της αστέρι, τον Ντι Νατάλε, εκτός μάχης με τραυματισμό.

Οι συνθέσεις:

Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Πασκουάλε, Αμπντί, Παζιέντσια, Πίντσι (57’ Φαμπρίνι), Αρμέρο, Φλόρο Φλόρες.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Μαλεζάς , Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (76’ Γιάννου), Γεωργιάδης (84’ Λίνο).

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 0-3 (23.02.2012)
Με οδηγό την πρόκριση του 2000 ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Ουντινέζε με φιλοδοξία να προχωρήσει στους 16 και κάποιοι στην κερκίδα συζητούσαν αν η Αλκμάαρ, ή η Άντερλεχτ είναι προτιμότερη αντίπαλος. Εκείνοι δυσκολεύτηκαν να συνειδητοποιήσουν πως ο ΠΑΟΚ έχανε 0-2 στο 14’ και πως η εντυπωσιακή του ευρωπαϊκή πορεία θα λάμβανε τέλος.

Ο Ντανίλο με κεφαλιά στο 6’ έδωσε προβάδισμα στους Ιταλούς και στο 14’ ο Φλόρο Φλόρες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Τσιρίλο σημάδεψε το δοκάρι μετά από κόρνερ του Γκαρσία και στο δεύτερο ημίχρονο η Ουντινέζε «κλείδωσε» το ματς στο 51’, με σκόρερ τον Ντομίτσι από το σημείο του πέναλτι. Το 0-3 άφησε μια πικρή γεύση, αλλά στο τέλος η ομάδα χειροκροτήθηκε για τη συνολική ευρωπαϊκή της πορεία εκείνη τη σεζόν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (53’ Αποστολόπουλος), Σταφυλίδης (31’ Γεωργιάδης), Τσιρίλο, Μαλεζάς , Γκαρσία, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Γιάννου (64’ Νιμανί), Αθανασιάδης.

Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Παζιέντσια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπάστα, Μπενάτια (86’ Φερονέτι), Ασαμόα, Αμπντί (46’ Μπατότσιο), Πασκουάλε, Φαμπρίνι (69’ Αρμέρο), Φλόρο Φλόρες.

Europa League 2014-2015
ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα 0-1 (23.10.2014)
Η κλήρωση του Europa League έφερε την ομάδα μας αντιμέτωπη με μία ακόμα μεγάλη δύναμη του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Φιορεντίνα θα ερχόταν να αντιμετωπίσει την ομάδα μας στην Τούμπα. Όλοι γνώριζαν ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Τίποτα όμως δεν πτόησε τους φιλάθλους της ομάδας μας να στήσουν το δικό τους πάρτι. Η Τούμπα γεμάτη, το πάθος να ξεχειλίζει και μία άκρατη αισιοδοξία στην ατμόσφαιρα για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Το μουδιασμένο ξεκίνημα και η αστάθεια της άμυνας επέτρεψαν στους Ιταλούς να προηγηθούν στο 38′ με τον Βάργκας. Η παλικαρίσια εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι οι Βιόλα απέδρασαν με το διπλό. Ο λαός της ομάδας αγκάλιασε την προσπάθεια και παρέμεινε για πάνω από μισή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης συνεχίζοντας να τραγουδά για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Σκόνδρας ( Κίτσιου 10′), Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης , Κάτσε, Περέιρα (Γκολάσα 54′), Σαλπιγγίδης (Παπαδόπουλος 81′), Τζανδάρης, Αθανασιάδης.

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπάντελι, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (Λαζάρι 66′), Ίλισιτς (Μαρίν 78′), Μπερναντέσκι (Κουδράδο 57′).

ΠΑΟΚ αλά ιταλικά: 12 ματς, μία μόνο νίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ 1-1 (06.11.2014)
Δύο εβδομάδες μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Φλωρεντία με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης. Με 2.000 φίλους του να μετατρέπουν το Αρτέμιο Φράνκι σε…Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μία εξαιρετική εμφάνιση. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος απέναντι στην εξαιρετικά ταλαντούχα επιθετική γραμμή της Φιορεντίνα κατέβασε ρολά.

Και αφού στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος κράτησε το μηδέν, με την έναρξη της επανάληψης άρχισε να βγαίνει στην επίθεση. Στο 54′ ο Κλάους σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αλλά στο 81′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Ο Γκολάσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έδωσε στον Κλάους και αυτός έστρωσε στον Μάρτενς, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 0-1 και έβαλε φωτιά στην ασπρόμαυρη εξέδρα. Η χαρά δεν κράτησε πολύ όμως. Στο 88′ ο Πασκουάλ με απευθείας φάουλ έσωσε την παρτίδα για τους Ιταλούς και στέρησε από τον Δικέφαλο ένα σπουδαίο διπλό.

Οι συνθέσεις:

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Γκονζάλο Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς (86′ Μπαμπατσάρ), Βάργκας (70′ Μπόρχα Βαλέρο), Πισάρο, Κουαδράδο, Κούρτιτς, Λάτζαρι (59′ Μαρίν), Γκόμεθ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος (90′ Τζαβέλλας ), Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου , Γκολάσα,Τζανδάρης, Τζιόλης , Περέιρα (46′ Μαντούρο), Σαλπιγγίδης (71′ Μάρτενς), Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ