ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Αφού υποβιβάστηκε έτσι ο Ηρακλής, άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός"

ΔΣ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Super League, ΔΣ EUROKINISSI SPORTS

Ως είχε έμεινε ο κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο όποια ομάδα δεν αδειοδοτείται, υποβιβάζεται. Κατά τον ΠΑΟΚ, θα ήταν άδικο να μείνει στη Super League ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ηρακλής είχε υποβιβαστεί για τον ίδιο λόγο.

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκε να μείνει ως έχει ο κανονισμός σύμφωνα με τον οποίο όποια ομάδα δεν αδειοδοτείται, υποβιβάζεται. Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που για τον ίδιο λόγο υποβιβάστηκε ο Ηρακλής, θα ήταν άδικο να τροποποιηθεί τώρα ο κανονισμός για τον Παναθηναϊκό.

Η θέση του ΠΑΟΚ για το ζήτημα έχει ως εξής: " Η ιδέα για αλλαγή της ποινής είναι πολύ καλή, αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά ποινή. Ο ΠΑΟ είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία. Από κει και πέρα όμως, όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο, είναι άδικο να μείνει ο Παναθηναϊκός.

Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορία, θα ήμασταν υπέρ. Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες είμαστε κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλο. Μπορούμε να ψηφίσουμε τώρα για το 2019-20".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ