ΠΑΟΚ

"Πάνω από 6 εκατ. ευρώ για Μίκου"

"Πάνω από 6 εκατ. ευρώ για Μίκου"

Σύμφωνα με την "AS", η Ράγιο ζητά πάνω από 6 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μίκου στον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο εμμένουν στο ότι η διαπραγμάτευση προχωρά καλά και "βλέπουν" συμφωνία με πολύ λιγότερα χρήματα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την διαπραγμάτευση με την Ράγιο Βαγιεκάνο για την αγορά του Μίκου και οι πληροφορίες που διαρρέονται από τα γραφεία της Τούμπας θέλουν τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα της ισπανικής "AS" πριν από λίγη ώρα "ανέβηκε" δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, οι άνθρωποι της Ράγιο ζητούν από τον ΠΑΟΚ να πληρώσει το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μίκου (πάνω από 6 εκατ. ευρώ) παρότι αυτό λήγει του χρόνου.

Μάλιστα, επικαλούνται διαρροές ανθρώπων της Ράγιο σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν 80-90% πιθανότητες παραμονής του Μίκου στην ομάδα.

Ο Βενεζουελάνος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο κύκλος του στη Ράγιο έκλεισε, ο κόσμος της ομάδας σε πρόσφατο παιχνίδι φώναζε "Φύγε, Μίκου", ωστόσο πρέπει να υπάρχει απόφαση της διοίκησης.

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ αφήνουν να εννοηθεί πως εφόσον υπάρξει συμφωνία αυτή θα είναι για πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που αναφέρει το δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ