ΠΑΟΚ

Πάνω από 100 παλέτες τρόφιμα στην "Ημέρα ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Απόλυτα επιτυχημένη η προσπάθεια του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την στήριξη των φτωχών και απόρων μέσω των συσσιτίων των πέντε Ιερών Μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. (VIDEO)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ συνέχισε και φέτος το φιλανθρωπικό της έργο. Γιόρτασε τα 91α γενέθλια του συλλόγου με συγκέντρωση τροφίμων που πηγαίνουν στους φτωχούς και απόρους μέσω των συσσιτίων των Ιερών Μητροπόλεων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Ο όγκος των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ, ήταν εντυπωσιακός.

Διαβάστε την ενημέρωση του ΠΑΟΚ: "Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει. ΑΣ, ΚΑΕ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πλήθος εταιρειών αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Συλλόγου μας, συγκέντρωσαν τρόφιμα για την στήριξη των συσσιτίων των πέντε Ιερών Μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο. Το μότο του PAOK Action εφαρμόστηκε με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ. Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 91 χρόνια ζωής του Συλλόγου, προσφέροντας σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από 100 παλέτες γεμάτες τρόφιμα, συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στις πέντε Ιερές Μητροπόλεις προκειμένου να ενισχυθεί το σπουδαίο έργο τους, που διατελούν μέσα από τα καθημερινά τους συσσίτια. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλες τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διέθεσαν τα προϊόντα τους, και κυρίως όλους εσάς, που σε μία δύσκολη εποχή αγκαλιάσατε και στηρίξατε έμπρακτα την προσπάθεια, προσφέροντας από το υστέρημα σας".

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με όλα όσα έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας, μαζί με τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ