ΠΑΟΚ

"Πάνω από 1 εκατ. ευρώ για Κεσέρου"

"Πάνω από 1 εκατ. ευρώ για Κεσέρου"

Τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν την πληροφορία που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Κεσέρου και προσδιορίζουν το ύψος των απαιτήσεων της Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του.

Σε δαιμονιώδη φόρμα είναι ο Κλαούντιου Κεσέρου. Ο 29χρονος επιθετικός που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ έχει σημειώσει οκτώ γκολ στις τελευταίες δέκα μέρες και στη Ρουμανία αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης για το αν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κριστόφ Ντάουμ θα τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα του αγώνα με την Πολωνία την ερχόμενη Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, στη γειτονική Βουλγαρία αναπαράγεται η πληροφορία που γράφτηκε στην Ελλάδα (το Sport24.gr έδωσε πλήρες ρεπορτάζ) ότι ο ΠΑΟΚ μελετά την περίπτωση του παίκτη ενόψει Ιανουαρίου και τονίζεται η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να βάλει όσα χρήματα χρειαστούν για να έρθουν στην Τούμπα παίκτες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι εκτιμήσεις που γίνονται στα ρεπορτάζ ότι η Λουντογκόρετς που αγόρασε με 1 εκατ. ευρώ τον Κεσέρου από την Αλ Γκαράφα του Κατάρ, ίσως ζητήσει παραπάνω χρήματα για να τον δώσει μεταγραφή στον Δικέφαλο.

Σε κάθε περίπτωση τα μεταγραφικά έχουν έρθει στο προσκήνιο για τα καλά στον ΠΑΟΚ και η έρευνα για παίκτες ήδη γίνεται εντατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ