ΠΑΟΚ

Πάνοπλος στην προετοιμασία για Άγιαξ

Πάνοπλος στην προετοιμασία για Άγιαξ
ΠΑΟΚ προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ και ο Ίβιτς έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ο Χοσέ Κάνιας ανεβάζει ρυθμούς και βάζει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Βλάνταν Ίβιτς για το αν και για πόσο πρέπει να χρησιμοποιηθεί κόντρα στον Άγιαξ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη ρεβάνς κυλάει με ιδανικό τρόπο και από αύριο ο Σέρβος τεχνικός θα αρχίσει και τις δοκιμές για το σχήμα που θα παρατάξει.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή προπόνηση το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

"Με την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ να πλησιάζει, παίκτες και τεχνικό τιμ ανέβασαν ρυθμούς το Σάββατο στην Νέα Μεσημβρία.

Το πρώτο σκέλος ήταν αφιερωμένο στην ταχυδύναμη, με διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν μικρά παιχνίδια σε υψηλή ένταση.

Για μία ακόμα ημέρα το ιατρικό δελτίο ήταν καθαρό και ο Βλάνταν Ίβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους του ποδοσφαιριστές του ενόψει της ρεβάνς κόντρα στον Αίαντα.

Το προπονητικό ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο, Κυριακή, στις 19:00 και πάλι στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία".

Παντρεύτηκε ο Σάμπο

Ο Έρικ Σάμπο συζούσε με τη σύντροφό του Ελίκ Ποτότσνα, έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαν παντρευτεί. Ο Σλοβάκος μέσος του ΠΑΟΚ δεν... απέφυγε την κουλούρα καθώς σήμερα τελέστηκε ο γάμος του στην πόλη Ζβόντσιν.

Πάνοπλος στην προετοιμασία για Άγιαξ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @eliskasabo στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ