ΠΑΟΚ

Πάνε για βασικοί Σαμπράνο, Μαουρίσιο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ICON

Ο Κάρλος Σαμπράνο και ο Ζοζέ Μαουρίσιο θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ποιοι άλλοι παίκτες θα είναι στις επιλογές του Λουτσέσκου και ποιον σκέφτεται να ξεκουράσει ο Ρουμάνος.

Είναι δεδομένη η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου για ροτέισιον στο αυριανό (20/9) ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο. Ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετωπίζει τον συγκεκριμένο αγώνα ως μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι σήμερα και έτσι να διατηρήσει "ενεργό" σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό του, το οποίο θα χρειαστεί στην πορεία.

Ειδικά για δύο από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, τον Κάρλος Σαμπράνο και τον Ζοσέ Μαουρίσιο, το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο θα αποτελέσει, κατά πάσα πιθανότητα, την παρθενική εμφάνισή τους με φανέλα βασικού. Ο 48χρονος κόουτς τους ετοιμάζει τις τελευταίες μέρες για να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής που θα τους βοηθήσει να μπολιαστούν με το υπόλοιπο σύνολο.Για τον Περουβιανό η αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας θα έχει χαρακτήρα αποκαλυπτηρίων, ενώ για τον Βραζιλιάνο θα είναι η δεύτερη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς είχε αγωνιστεί και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

"ΑΝΑΣΕΣ" ΣΕ ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ

Από την άλλη πλευρά, ο Λουτσέσκου σκέφτεται να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς έχει πάρει δύο 90λεπτα μέσα σε λίγες μέρες και τον θέλει στην αρχική ενδεκάδα και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μένει να φανεί αν σχεδιάζει να του δώσει χρόνο ως αλλαγή. Επίσης, μένει να φανεί πώς θα διαχειριστεί την περίπτωση Βιεϊρίνια. Αν τον βάλει βασικό, με δεδομένο ότι θέλει να τον έχει στο αρχικό σχήμα με Γιάννινα ή τον ρίξει στο ματς από τον πάγκο.

Αρκετές είναι, εξάλλου, οι πιθανότητες να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Κωνσταντινίδης και ο Κουλούρης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε αγωνιζόμενο και κάποιον από τους Δεληγιαννίδη, Πούγγουρα.Θυμίζουμε ότι από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα απουσιάσει ο Λέοβατς, που την Τρίτη είχε προγραμματισμένο ταξίδι στη Γερμανία (μαζί με τον Γλύκο) για να επισκεφτεί χειροπράκτη, ο Κάμπος, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, και πιθανότατα ο Μάτος, που τη Δευτέρα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, και ο Λεβέκ, που ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Εξάλλου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την Κυριακή, στις συζητήσεις που κάνει μαζί τους, περνά στους παίκτες του ΠΑΟΚ το μήνυμα ότι το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο στόχος για τον Δικέφαλο και φέτος. "Είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου και πρέπει να τον υπερασπιστούμε", είναι αυτό που χαρακτηριστικά τους τονίζει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ