ΠΑΟΚ

Παίζουν Κλάους και Μακ

Παίζουν Κλάους και Μακ
Αθανασιάδης, απογοήτευση INTIME SPORTS

Αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε πως θα παραταχθεί ο "Δικέφαλος".

Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Γεωργιάδης εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι πάρα πολλά.

Οι τραυματισμοί, οι τιμωρίες και φυσικά η απαραίτητη ξεκούραση των "σκασμένων" του παικτών, ανάγκασαν τον Γ.Χ να μην δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για το ματς στην Αρκαδία.

Ωστόσο, τα κουκιά είναι μετρημένα και οι επιλογές αρκετά περιορισμένες. Κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Σαρλ Ιτάνζ. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ και Σκόνδρας.

Τα δύο κεντρικά χαφ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης με παρτενέρ, όπως όλα δείχνουν και με βάση τις μέχρι τώρα επιλογές του Γ.Χ τον Κυριάκο Σαββίδη.

Δεξιά στην επίθεση θα παίξει, όπως και στο ματς με τον Ατρόμητο ο Στέλιος Κίτσιου, αριστερά ο Ρόμπερτ Μακ και στην κορυφή ο Αθανασιάδης με τον Περέιρα, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει στο νήμα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ