ΠΑΟΚ

"Παίζει με Σπάρτακ ο Λούκας και επιστρέφει Λα Κορούνια"

"Παίζει με Σπάρτακ ο Λούκας και επιστρέφει Λα Κορούνια"
INTIME SPORTS

Μπαραζ δημοσιευμάτων στην Ισπανία για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη Ντέπορ. Ποιος άλλος όρος μπαίνει πέρα από αυτόν της μεταπώλησης.

"Σαν τον φυλακισμένο, ο Λούκας μετρά μέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα για να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει στην πατρίδα του". Η συγκεκριμένη αναφορά της ιστοσελίδας "lavozdegalicia.es" δείχνει χαρακτηριστικά ποια είναι η ψυχολογία του Λούκας Πέρεθ και πόσο κοντά νιώθει πως βρίσκεται στην επιστροφή στην πατρίδα του.Με βάση όσα αναφέρουν διάφορα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, το αποψινό ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπάρτακ Τρνάβα είναι το τελευταίο του Λούκας Πέρεθ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ειδικότερα, αναφέρεται πώς η συμφωνία έχει κλείσει στο 1,5 εκ. ευρώ με ορισμένους όρους που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό κι άλλο για τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι αυτός που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, το ποσοστό μεταπώλησης (ίσως και στο 50%), σε περίπτωση που ο Λούκας μελλοντικά πάρει μεταγραφή από την Λα Κορούνια σε μεγαλύτερο σύλλογο.

Ο δεύτερος, αφορά σε επιπλέον ποσό (χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες) που θα μπει στα ταμεία του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που η Ντέπορ αποφύγει και φέτος τον υποβιβασμό και ο Λούκας σκοράρει έναν συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Λούκας ήδη έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Ντέπορ.

Λοβέγε: "Τελειώνουμε πριν το Σαββατοκύριακο"

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα "laopinioncoruna.es" υπάρχουν δηλώσεις του ατζέντη του Λούκας, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγε, ο οποίος τονίζει: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Ελπίζω ότι αυτές τις μέρες τελειώνουν όλα, πιστεύω πριν το Σαββατοκύριακο".

Επιβεβαιώνει ότι η συμφωνία θα είναι μεταξύ 1,5 και 2 εκ. ευρώ και προσθέτει, σχολιάζοντας την επιθυμία του ΠΑΟΚ να κρατήσει τον Λούκας: "Η επιθυμία του Λούκας ήταν πάντα να γυρίσει στη Λα Κορούνια. Οι Έλληνες ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να κρατήσεις έναν παίκτη που θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα. Πλησιάζουμε να φθάσουμε σε μία συμφωνία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ