ΠΑΟΚ

Παιχνίδι στρατηγικής για τον μέσο στον ΠΑΟΚ

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM)
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Προχωρημένες επαφές με τρεις υποψήφιους στόχους για την μεσαία γραμμή και αναμονή στον ΠΑΟΚ για την οριστική εξέλιξη του φλερτ Κουρμπέλη-Σαμπντόρια.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη (έδωσε το παρών και στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, όπου είχε και τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο) δίνει τη δυνατότητα για άμεση λήψη αποφάσεων στα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε συζητήσεις με τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το πώς θα κινηθεί ο "Δικέφαλος" στα μεταγραφικά στο φινάλε της χειμερινής περιόδου.

Στον ΠΑΟΚ έχουν εστιάσει σε επαφές με τρεις παίκτες (πιθανόν όλοι από την ξένη αγορά) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, τουλάχιστον σε μία περίπτωση.

Αύριο (30/1) δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και μία μικρή αναμονή για την εξέλιξη της της υπόθεσης Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί αν δεν φτάσει τελικά στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ η πρόταση που περιμένουν από τη Σαμπντόρια δεν αποκλείεται να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό πρίσμα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ που τις τελευταίες μέρες είχε "παγώσει".

Σε περίπτωση που σύσσωμες όλες οι πλευρές του Παναθηναϊκού δείξουν θετική διάθεση απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται το θέμα να ανοίξει εκ νέου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ