ΠΑΟΚ

Παίρνουν αποφάσεις για τους αρχηγούς

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λούμπος Μίχελ και Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς θα έχουν άμεσα συζήτηση για την επιλογή των αρχηγών της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στο φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς επέλεξε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ στον Δημήτρη Πέλκα "γιατί πήγε καλά στην προετοιμασία και ήταν ο μόνος Έλληνας στην ενδεκάδα".

Όταν εκείνος αποχώρησε από το παιχνίδι το παρέδωσε στον Χοσέ Κρέσπο.Αυτές οι δύο επιλογές ίσως να προμηνύουν κάτι για τον τελικό ορισμό των αρχηγών στον φετινό ΠΑΟΚ.

Όπως και να 'χει, το σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσουν να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Ο Λούμπος Μίχελ και ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς θα έχουν άμεσα συζήτηση, ίσως ακόμη και σήμερα (23/7), για να καθορίσουν με ποιον τρόπο θα γίνει η τελική επιλογή αρχηγών.

Αν τους ορίσει ο Σέρβος τεχνικός, όπως είχε συμβεί πέρυσι με τον Ίβιτς ή θα πάνε σε ψηφοφορία εντός αποδυτηρίων.Το πιθανότερο είναι ότι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν την Πέμπτη (27/7), στον ΠΑΟΚ θα γνωρίζουν τους αρχηγούς της νέας περιόδου.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (22/7)
"Ξέσπασε" για Τούντορ και στα αποδυτήρια ο Παπαγιαννόπουλος!
Μαρόνε από Γιουβέντους θέλει ο ΠΑΟΚ
Τον "στοιχειώνει" ο τίτλος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ