ΠΑΟΚ

Παίρνει μέτρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα likes των παικτών!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ποια είναι η αντίδραση του επίσημου ΠΑΟΚ στα συνεχόμενα κρούσματα άστοχων κινήσεων (likes-αναρτήσεις) στα social media από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Το κεφάλαιο «social media και χειρισμός τους από τους παίκτες» έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα τελευταία, τα κρούσματα με… άστοχα likes σε αναρτήσεις που δημιουργούν εντάσεις στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ παρουσιάζουν έξαρση και προβληματίζουν έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τελευταίο... κύμα likes (που ακυρώθηκαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα) στην ανάρτηση-σπόντα του Τζαβέλλα σε βάρος του Βλάνταν Ίβιτς.

Όπως διαρρέεται από το στενό περιβάλλον της ΠΑΕ, ήδη έχει αποφασιστεί να παρθούν μετρά για να μπει "φρένο" σ’ αυτό το φαινόμενο που πλήττει την ηρεμία της ομάδας και απειλεί να δημιουργήσει κακό κλίμα ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Ποια είναι αυτά τα μέτρα; Με βάση τα όσα λένε οι άνθρωποι της ομάδας, έχει ήδη συνταχθεί ένα νέο, πιο αυστηρό κεφάλαιο στον εσωτερικό κανονισμό για τον τρόπο που πρέπει να χειρίζονται οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τα social media.

Ακόμη δεν έχει υπογραφεί και τεθεί σε εφαρμογή, αυτό όμως αναμένεται να γίνει σύντομα, αφού πλέον τα… γεγονότα πιέζουν για κάτι τέτοιο. Όσοι δεν ακολουθούν τους κανόνες συμπεριφοράς στα social media θα καλούνται να πληρώσουν βαρύτατα πρόστιμα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι έτσι θα σφίξουν τα λουριά και μένει μόνο να φανεί αν θα το καταφέρουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ