ΠΑΟΚ

Παίρνει και Μιχόγεβιτς ο ΠΑΟΚ

Bosnia and Herzegovina defender Marko Mihojevic(5) kicks the ball away during the second half of an international friendly soccer match against the United States Sunday, Jan. 28, 2018, in Carson, Calif. The game ended in a 0-0 draw. (AP Photo/Jae C. Hong)
Bosnia and Herzegovina defender Marko Mihojevic(5) kicks the ball away during the second half of an international friendly soccer match against the United States Sunday, Jan. 28, 2018, in Carson, Calif. The game ended in a 0-0 draw. (AP Photo/Jae C. Hong) AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο 22χρονος Μάρκο Μιχόγεβιτς της Σαράγεβο έρχεται για να ενισχύσει την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τελικά και κεντρικό αμυντικό, καθώς, όπως επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον της ομάδας, έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για να αποκτήσει τον Μάρκο Μιχόγεβιτς από την Σαράγεβο.

Πρόκειται για 21χρονο (σ.σ. γεννημένος στις 21/4/1996) κεντρικό αμυντικό της βοσνιακής ομάδας, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης ο Τσίμιροτ, με τον οποίο έχουν και κοινό ατζέντη. Ο Μιχόγεβιτς παίζει από το 2014 στην μεγάλη ομάδα της Σαράγεβο ενώ είναι και διεθνής.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής Βοσνίας στην Αμερική για φιλικά παιχνίδια και έφυγε ξαφνικά από την αποστολή της ομάδας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης προέκυψε ξαφνικά στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς θεωρήθηκε ευκαιρία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ