ΠΑΟΚ

Παίρνει δεύτερο τερματοφύλακα, περιμένει τον Οτσόα ο ΠΑΟΚ

Mexico's Guillermo Ochoa stops a ball during a warmup prior a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Mexico and Honduras at Azteca stadium in Mexico City, Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Mexico's Guillermo Ochoa stops a ball during a warmup prior a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Mexico and Honduras at Azteca stadium in Mexico City, Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Ο Γκιγέρμο Οτσόα θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Confederations Cup και μετά να αποφασίσει για το μέλλον του και ο ΠΑΟΚ κερδίζει χρόνο αποκτώντας τερματοφύλακα ως δεύτερη λύση. Πασχαλάκης ή ξένος το πιο ισχυρό σενάριο.

Ο Γκιγέρμο Οτσόα ετοιμάζεται για μια μεγάλη βραδιά στον ημιτελικό του Confederations Cup ανάμεσα στο Μεξικό και τη Γερμανία. Μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του και αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει για την απάντησή του στην βελτιωμένη πρόταση που του έχει καταθέσει.

Δεν είναι η μόνη πρόταση, καθώς ο Οτσόα, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, έχει αρκετές ελκυστικές προτάσεις στα χέρια του. Τον θέλει η Λας Πάλμας, του έχουν κάνει κρούση τρεις τουρκικοί σύλλογοι, ενώ υπάρχει και μία άκρως δελεαστική από πλευράς χρημάτων πρόταση από τις ΗΠΑ. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, όμως, μπορεί να είναι η Μαρσέιγ αν δεν πετύχει να πάρει πίσω από την Κρίσταλ Πάλας τον Στιβ Μανταντά.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Όλα δείχνουν ότι χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση κι από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έχει ζητήσει να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα να έρθει ο Οτσόα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Γι' αυτό και από χθες έχουν ενεργοποιηθεί ξανά οι σκέψεις για την απόκτηση ενός δεύτερου τερματοφύλακα, με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να υπάρχει μία έτοιμη λύση στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού ακόμη κι αν αποκτηθεί ο Οτσόα, θα χρειαστεί και χρόνος για διακοπές.

Επιλογή μπορεί να είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αν ο ΠΑΣ και ο ίδιος συμφωνήσουν στην προοπτική του δανεισμού ή κάποιος ξένος από αυτούς που υπάρχουν στη λίστα του Σλοβάκου τεχνικού διευθυντή. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να έχει στην Ολλανδία ένα έμπειρο τερματοφύλακα και όχι μόνο τους νεαρούς Μελίσσα, Σιαμπάνη.

Διευκρινίζουμε, βέβαια, ότι ο Ζέλικο Μπρκιτς δεν υπολογίζεται και γίνονται προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιό του.

Photo Credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ