ΠΑΟΚ

Παίρνει αποζημίωση ο Ρατς, πάει ελεύθερος στη Ράγιο

Παίρνει αποζημίωση ο Ρατς, πάει ελεύθερος στη Ράγιο
Ρατς INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Ρατς ολοκληρώνει ίσως και την Τετάρτη (19/8) τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας μέρος του συμβολαίου του και θα συνάψει διετές συμβόλαιο με τη Βαγιεκάνο.

Ήταν αναμενόμενο ότι από τη στιγμή που ο Ρατς ήθελε να βρει ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεχόταν να του δώσει αποζημίωση, ο Ρουμάνος πολύ σύντομα θα κατέληγε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες από την Ισπανία όπου ταξίδεψε ο 34χρονος αριστερός μπακ τον θέλουν να τα έχει βρει σε όλα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για διετές συμβόλαιο.

Οι σχέσεις του με τον προπονητή Πάκο Χέμεθ είναι άριστες και αποτέλεσαν τον βασικό λόγο της επιστροφής του στην ομάδα που ήταν πριν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Εδώ και λίγες ώρες από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι Ρατς και ΠΑΟΚ ήταν σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για να λύσουν και τυπικά τη συνεργασία τους.

Ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας θα πάει ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός στην Ράγιο, αφού πρώτα πάρει και αποζημίωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Το πιθανότερο είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί αύριο.

Γεύση από Άντονις, Τσίμιροτ και... Κλάους

Με νέα πρόσωπα και πάλι το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την απογευματινή προπόνηση. Άντονις και Τσίμιροτ τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και την κάμερα της ΠΑΕ. Όχι, όμως, αποκλειστικά καθώς μετά από καιρό έκανε πρόγραμμα με μπάλα και ο Αθανσιάδης, αφήνοντας ελπίδες ότι σύντομα θα είναι ετοιμοπόλεμος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ