ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σάμπο

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σάμπο
INTIME SPORTS

Η Σπάρτακ Τρνάβα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έρικ Σάμπο στον ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο Σλοβάκος μέσος.

Η διοίκηση της Σπάρτακ Τρνάβα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως ο Έρικ Σάμπο πωλήθηκε στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αναφέρουν πως η προσφορά ήταν συμφέρουσα για τον σύλλογο και ισχυρίζονται πως ο 23χρονος θα βρεθεί τη Δευτέρα (10/8) στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές συμβολαίου. Η διάρκεια του συμβολαίου του στον "Δικέφαλο" βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση όπως υποστηρίζουν οι Σλοβάκοι.

Επίσης, φιλοξενούνται δηλώσεις του Σάμπο, ο οποίος αναφέρει: "Μια τέτοια ευκαιρία δεν έρχεται κάθε μέρα, φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος. Υποθέτω ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα δίσταζε ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Είναι μια μεγάλη στροφή στην επαγγελματική μου καριέρα. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που μου έδωσε η Σπαρτάκ την ευκαιρία να παίξω σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου επιτρέπουν να πάω και να δοκιμάσω κάτι νέο. Η Σπάρτακ είναι και θα συνεχίσει να είναι στην καρδιά μου. Αλλά θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα'.

Ο... παραγωγικός Ερικ Σάμπο

Ο Ερικ Σάμπο είναι παίκτης που συνηθίζει να βρίσκει συχνά δίχτυα. Διαβάστε για τα νούμερά του τις τελευταίες τρεις σεζόν και θα καταλάβετε. Στον ΠΑΟΚ πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ερικ Σάμπο, όπως έκανε γνωστό η Σπάρτακ Τρνάβα. Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ενώ μπορεί να βοηθήσει και στο αριστερό άκρο, από πλευράς της σλοβακικής ομάδας είναι γεγονός πως ξεχώρισε στους δύο αγώνες με τον "Δικέφαλο" και συχνά δοκίμαζε τον πόδι του με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Μάλιστα ένα σημαντικό ατού του Σάμπο είναι πως σκοράρει συχνά. Ας δούμε τα νούμερά του τις τελευταίες τρεις σεζόν... Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής την 2013-14 σε 30 ματς πρωταθλήματος (σ.σ. στην Σλοβακία) πέτυχε 10 γκολ ενώ στο Κύπελλο σε τρία ματς, σκόραρε δύο φορές.

Την αγωνιστική χρονιά 2014-15 σε 28 παιχνίδια στο πρωτάθλημα πέτυχε 11 γκολ, στο Κύπελλο σκόραρε τρεις φορές σε τέσσερα ματς ενώ στο Europa League σε έξι ματς είχε πέντε γκολ. Οσο για την τρέχουσα σεζόν (2015-16); Σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με την Σπάρτακ Τρνάβα είχε δύο γκολ και σε έξι ματς του Europa League, τέσσερα γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ