ΠΑΟΚ

"Παίκτης της Βαγιεκάνο ο Ρατς"

"Παίκτης της Βαγιεκάνο ο Ρατς"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Ρουμάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Ρατς, αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον "Δικέφαλο".

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα mercafichajes.es ο Ρατς όχι μόνο συμφώνησε με την Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά υπέγραψε και το διετές συμβόλαιό του και προπονήθηκε με τους νέους τους συμπαίκτες. Αν οι συγκεκριμένες πληροφορίες ισχύουν τότε κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Ο τεχνικός διευθυντής της Ράγιο, Φελίπε Μινάμπρες, κατέβαλλε σκληρές προσπάθειες για να πετύχει την επιστροφή του Ρατς και τελικά την πέτυχε, παρόλο που ο Ρουμάνος αμυντικός είχε στα χέρια του καλύτερες προτάσεις" τονίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Αναγνώριση για Πέλκα

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τον ΠΑΟΚ μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου αναγνώρισαν, λοιπόν, την προσπάθεια που κατέβαλλε, μέσω του διαγωνισμού για τον MVP του προηγούμενου μήνα, δίνοντας του την πρωτιά με 50,84%.

Ετσι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός απέσπασε το πρώτο ατομικό βραβείο της περιόδου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Στέλιο Κίτσιου που με ένα γκολ και μια ασίστ επίσης ξεχώρισε. Ο Κίτσιου συγκέντρωσε το 26,08% των ψήφων, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ ως τώρα, ο Ρόμπερτ Μακ με 23, 06%.

"Βήμα μπροστά στην καριέρα μου ο ΠΑΟΚ"

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αποχαιρέτησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Σαράγεβο όλους όσους συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Βοσνίας, τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

"Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ είναι για μένα ένα προς τα πάνω βήμα στην καριέρα μου. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της νέας μου ομάδας", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Φορώντας τη φανέλα της Σαράγεβο, έλαβα την κλήση για την Εθνική ομάδα και έτσι είμαι πολύ δεμένος με την ομάδα. Εύχομαι μία μέρα να φορέσω ξανά τη φανέλα της και να παίξω ξανά στο γήπεδό της. Ευχαριστώ όλους στην Σαράγεβο για την άριστη συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και τους οπαδούς της ομάδας. Νιώθω περήφανος για ό,τι πετύχαμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ