ΠΑΟΚ

Πέντε παίκτες της Σπάρτακ Τρνάβα στο νοσοκομείο

Πέντε παίκτες της Σπάρτακ Τρνάβα στο νοσοκομείο
INTIME SPORTS

Πέντε ποδοσφαιριστές της Σπάρτακ Τρνάβα και τρία μέλη του τεχνικού τιμ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Σλοβακία.

Η θερμοκρασία στην Τούμπα το απόγευμα της Πέμπτης (30/7) σε συνδυασμό με την υγρασία, έκανε τις συνθήκες ιδιαίτερα δυσμενείς για να παιχτεί ποδοσφαιρικός αγώνας. Μάλιστα, ως συνέπεια, πέντε παίκτες της Σπάρτακ Τρνάβα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, οι Χαλίλοβιτς, Γιάτσενεκ, Μίκινιτς, Γκρέσακ και Νίκολιτς, ταλαιπωρήθηκαν από αφυδάτωση και πυρετό, ενώ κάποιοι είχαν και διάρροια όπως ενημέρωσαν οι Σλοβάκοι. Έτσι, αφού εξετάσθηκαν από τον γιατρό του συλλόγου, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο κατά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη στη Σλοβακία. Τα τρία μέλη του τεχνικού τιμ ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρολάντ και οι μασέρ, Μπαλί και Γκόγκολακ.

Όπως δήλωσε ο έτερος μασέρ του συλλόγου, Πρελόφσκι, επικρατεί αγωνία και φόβος για να μην κολλήσουν τον ιό και άλλοι παίκτες εντός των επόμενων 48 ωρών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Σπάρτακ ζήτησε αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησής της για το πρωτάθλημα της χώρας της κι έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, το ματς θα πάει για Σεπτέμβριο, λόγω των υποχρεώσεών της για το Europa League.

Γιάραμπεκ: "Επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Σπάρτακ Τρνάβα, Γιουράι Γιάραμπεκ και μίλησε για την ήττα της ομάδας του στη Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ζέστη στη Θεσσαλονίκη:
«Είχε πάρα πολύ ζέστη στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα».

Για την ήττα της ομάδας του στη Τούμπα:
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Με τις συνθήκες που προέκυψαν και με την αποβολή του Βίτορ θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω όμως και το 1-0 ήταν καλό».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του:
«Ακόμα και με 10 παίκτες που έπαιζε ο ΠΑΟΚ δεν ήθελα να ανοίξει η ομάδα μας γιατί φοβόμουν πολύ την επιθετική δύναμη του ΠΑΟΚ. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι άλλο».

Για την ατμόσφαιρα στη Τούμπα:
«Επιβεβαιώθηκαν όσα ακούγαμε πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ θερμοί. Είναι ένα σωματείο επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αξίζει να βρίσκεται στη κορυφαία διοργάνωση».

Για την ποιότητα του ΠΑΟΚ:
«Η μεγαλύτερη δύναμη του ΠΑΟΚ ήταν ο Λούκας και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Θα θέλαμε το 0-0 αλλά δεδομένου και της ποιότητας του ΠΑΟΚ το 1-0 είναι καλό σκορ».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν παίζει στην έδρα της:
«Παίζουμε για δεύτερο χρόνο εκτός έδρας. Έχουμε ένα όμορφο γήπεδο και στεναχωριέμαι που ο ΠΑΟΚ δεν θα προλάβει να παίξει εκεί. Το γήπεδο που θα παίξουμε είναι και αυτό ένα όμορφο γηπεδάκι και πρέπει να παίζουμε εκεί μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο μας».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:
«Με την αποβολή του αμυντικού διαπίστωσα έλλειψη οργάνωσης στην άμυνα και αυτό δημιούργησε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι παρά το γεγονός πως είχε 35 βαθμούς κελσίου:
«Δεν γνωρίζω γιατί δεν διέκοψε ο διαιτητής. Μετά το παιχνίδι ο Χαλίλοβιτς είχε ένα πρόβλημα και λιποθύμησε από την ζέστη. Θα έπρεπε να διακόψει για λίγο το παιχνίδι ώστε να δροσιστούν οι παίκτες».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης:
«Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και την ατμόσφαιρα. Παίξαμε με ένα μεγάλο σωματείο σε μια πολύ όμορφη πόλη και αγαπάμε την Ελλάδα»

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ