ΠΑΟΚ

"Παίκτες με θέση στις μικρές Εθνικές και τον ΠΑΟΚ"

"Παίκτες με θέση στις μικρές Εθνικές και τον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τι ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, Μάρεκ Ζάχορτσακ για την απόκτηση των Σαββίδη και Δεληγιαννίδη.

Με δηλώσεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ο αθλητικός διευθυντής της Ζεμπλιν Μιχαλόβτσε, Μάρεκ Ζαχορτσακ μιλά για την απόκτηση των Κυριάκου Σαββίδη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης πήγε από το βράδυ της Κυριακής στη Σλοβακία και ο Δεληγιαννίδης την επόμενη μέρα και ο κ. Μιχαλόβτσε λέει σχετικά: "Και οι δύο έχουν περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και ήταν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης θα είναι σίγουρα δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο Δεληγιαννίδης θα δοκιμαστεί".

Οι δύο παίκτες δουλεύουν με τον προπονητή της Ζέμπλιν, Στάνισλαβ Γκρίγκα και αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Δεληγιαννίδης στην πρώτη μέρα προπονήσεων άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Νέα δημοσιεύματα για Κάτσε και Ίντερ
Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "FcInterNews.it", η Ίντερ παρακολουθεί στενα την περίπτωση του Έργκις Κάτσε που χαρακτηρίζεται ενδιαφέρουσα γιατί η αξία του φτανει περίπου τα 3 κ. ευρώ, ενω και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (μέχρι τον Ιούνιο του 2017).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ταξίδι Σαββίδη στη Νέα Υόρκη

Χθες, το Sport24.gr δημοσίευσε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων στις οποίες θα παραστεί ο Ιβάν Σαββίδης στο ταξίδι του στη Νεα Υόρκη στα τέλη της εβδομάδας. Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

"Ο Ιβάν Σαββίδης αποδεχόμενος την πρόσκληση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, θα παραβρεθεί στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επισκεπτόμενος τη Νέα Υόρκη έχει προγραμματίσει συναντήσεις με ηγετικά στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, διπλωματικές αρχές και πολιτικούς της περιφέρειας της Νέας Υόρκης, ενώ θα δώσει το παρών στην Παγκόσμια Διάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «LaGuardia Plaza» του Κουίνς, με συμμετοχή νέων από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα ο κ. Σαββίδης θα παραβρεθεί και στον 51ο χορό του Συλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «Terrace on the Park» στην Αστόρια, εκδήλωση που αποτελεί μέρος του τριήμερου ποντιακού φεστιβάλ (27-29 Φεβρουαρίου) και στην οποία αναμένεται να τιμηθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για τη συνολική προσφορά του.Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.Το ταξίδι του Ιβάν Σαββίδη στις ΗΠΑ έχει έντονο και το στοιχείο του ΠΑΟΚ, καθώς την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα συναντηθεί με τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στον δεύτερο όροφο του ιδιόκτητου Ποντιακού σπιτιού «Κομνηνοί» στην Αστόρια".

Αρβελάτζε: "Πραγματικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Πριν λίγο καιρό στην Γεωργία έγραψαν το όνομα του Σότα Αρβελάτζε για τον ΠΑΟΚ. Ο τελευταίος, που ήταν βοηθός προπονητή στην Άλκμααρ την διετία 2008-2010, έχει περάσει από τους πάγκους τριών τουρκικών ομάδων. Της Καϊσέρισπορ, της Κασίμπασα αλλά και της Τράμπζονσπορ. Στην ιστοσελίδα sportall.ge φιλοξενούνται δηλώσεις του και ο ίδιος κάνει λόγο για ραντεβού με τον "Δικέφαλο". Συγκεκριμένα είπε:

"Σε γενικές γραμμές θα έχουμε ραντεβού με την ελληνική ομάδα σε λίγες μέρες και μετά θα μπορώ να σας πω τα πάντα. Αυτές τις μέρες ήμουν απασχολημένος με προσωπικά θέματα. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι πραγματικό και θα δούμε τι θα γίνει. Οπως και την Εθνική ομάδα (σ.σ. την Εθνική Γεωργίας), αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό"

Διαψεύδει τον Αρβελάντζε ο ΠΑΟΚ

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις δηλώσεις Αρβελάντζε ήταν άμεση και η ενημέρωση που δίνεται από τα γραφεία της Τούμπας αναφέρει τα εξής: "Καμία σχεση με την πραγματικότητα το θέμα Αρβελάτζε και κανένα ραντεβού με την δική μας πλευρά. Ακόμη μια φορά: ούτε έχουμε ανοίξει, ούτε σκοπεύουμε να ανοίξουμε θέμα προπονητή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ