ΠΑΟΚ

"Πάγωσαν" οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ, "ζεστό" του Ουάρντα

"Πάγωσαν" οι ανανεώσεις στον ΠΑΟΚ, "ζεστό" του Ουάρντα

Οι παρενέργειες των δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έμειναν σε εκκρεμότητα "αγγίζουν" και το πλάνο του ΠΑΟΚ της σεζόν 2018-2019. Αρχές Απριλίου το ραντεβού με Βαλένθια για Ουάρντα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μία πολύ περίεργη και συνάμα δύσκολη περίοδο βιώνει ο ΠΑΟΚ. Τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που… ακόμη παίζονται στα αθλητικά δικαστήρια, έχουν βγάλει τον Δικέφαλο από τον δρόμο στον οποίο είχε μπει από τα τέλη του προηγούμενου έτους και έχουν ανατρέψει πλήρως τον προγραμματισμό που υπήρχε.

Βάσει του πλάνου που είχαν σχεδιάσει Σαββίδης, Μίχελ και Λουτσέσκου, αυτές τις μέρες θα άρχιζαν οι συζητήσεις για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μεταγραφές, επιστροφές δανεικών, ενδεχόμενες πωλήσεις και ανανεώσεις συμβολαίων θα έπεφταν στο τραπέζι, με το τελευταίο ζήτημα να είναι χρονικά πρώτο στη λίστα.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και οι συνεργάτες του έχουν συμφωνήσει ότι τα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι (2019) θα έπρεπε από φέτος να συζητηθούν έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μην χάσει το πλεονέκτημα στην διαπραγμάτευση, αφήνοντας τη συνεργασία τους με τους παίκτες που ανήκουν σ΄ αυτή την κατηγορία να μπούνε στον τελευταίο χρόνο τους.

Ειδικότερα, σ’ αυτή την κατηγορία, υπάρχουν τα ονόματα των τριών βασικών στόπερ (Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζά, με τον τελευταίο να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο), των Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Σάχοβ, Κάνιας, αλλά και του Γλύκου.

Όπως πήγαινε η σεζόν μέχρι πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπολόγιζαν ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό θα γνώριζαν από ποια θέση εκκίνησης θα έμπαινε η ομάδα στη νέα σεζόν, οπότε θα υπήρχε ξεκάθαρο τοπίο για να παρθούν αποφάσεις για κάθε ένα από τους παραπάνω παίκτες.

Πλέον, όμως, όλα είναι ανοιχτά, η τελική κατάληξη του ΠΑΟΚ στην εφετινή σεζόν είναι στα χέρια αθλητικών δικαστών και κατά συνέπεια η μόνη επιλογή είναι η αναμονή. Γι’ αυτό και το θέμα παγώνει για μερικές εβδομάδες ακόμη.

Με την ίδια λογική ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει και το θέμα Αζεβέδο. Ο Βραζιλιάνος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Σαχτάρ (ο ΠΑΟΚ πληρώνει νοίκι και οι Ουκρανοί το συμβόλαιό του), ωστόσο, το 1.500.000 ευρώ που παίρνει από την ομάδα του Ντόνετσκ δεν είναι λογικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, ειδικά σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League

ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΟΥΑΡΝΤΑ

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ανοιχτό το θέμα του Ουάρντα, για τον οποίο η Βαλένθια, όπως έχουμε σημειώσει στο Sport24.gr, έχει δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ραντεβού των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας με τον Λούμπος Μίχελ θα γίνει αρχές Απριλίου, μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Προφανώς σ’ αυτό παίζει ρόλο και η παρουσία του 23χρονου μεσοεπιθετικού στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου και στη διάθεσή του να συμμετέχει στις επαφές.

Η αρχική πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να μην προχωρήσει σε πώληση του Αιγύπτιου, από τη στιγμή που έχει μπροστά του το Μουντιάλ, ωστόσο, πολλά θα κριθούν από την πρόταση που θα καταθέσουν οι απεσταλμένοι των "νυχτερίδων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ