ΠΑΟΚ

"Πάει" σε νέα διοίκηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Πάει" σε νέα διοίκηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σαββίδης INTIME SPORTS

Προκηρύχθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων με αποκλειστικό θέμα τη διεύρυνση του Δ.Σ. και την εκλογή νέων μελών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έρχονται αλλαγές.

Πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε προκυρήξει Τακτική Γενική Συνέλευση στις 7 Δεκεμβρίου με την οποία θα προχωρήσει σε έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού της σεζόν 1/7/14-30/6/15. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως θα γίνει και έκτακτη Γ.Σ. με αποκλειστικό θέμα την διεύρυνση του Δ.Σ. της ΠΑΕ και την εκλογή νέων μελών.

Είναι προφανές πως η κίνηση αυτή συνδέεται με τις επαφές που κάνει τελευταία ο Ιβάν Σαββίδης με επιφανή μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ όπως ο Γιώργος Κούδας και ο Νίκος Βεζυρτζής (ο οποίος είναι και σήμερα στα γραφεία της Τούμπας) και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πώς ο ομογενής επιχειρηματίας θα διαμορφώσει το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ από εδώ και στο εξής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 21η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

-- Αύξηση αριθμού μελών διοικητικού συμβουλίου – εκλογή μελών διοικητικού συμβουλίου.

-- Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι κύριοι Μέτοχοι, πρέπει σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως τροποποιήθηκε και το Καταστατικό της Εταιρίας να καταθέσουν τις μετοχές τους (ή τους προσωρινούς τους τίτλους) πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την οριζόμενη για τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας στη Θεσσαλονίκη (Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Ελληνική Τραπεζική Εταιρία.Εντός της ίδιας προθεσμίας πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και οι σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μετοχών καθώς και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα και έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη, 26-11-2015

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ