ΠΑΟΚ

Πάει για Τετάρτη η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με Σάλκε

Πάει για Τετάρτη η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με Σάλκε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι γερμανικές αρχές ζήτησαν, για λόγους ασφαλείας, η ρεβάνς της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ για τους "32" του Europa League να διεξαχθεί στις 22 αντί για τις 23 Φεβρουαρίου.

Πιθανή αλλαγή ημερομηνίας στη ρεβάνς με τη Σάλκε για τους "32" του Europa League. Την Τρίτη (27/12) έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωση από τον γερμανικό σύλλογο για το αίτημα που κατατίθεται, σε συνεννόηση με τις γερμανικές αρχές, στην UEFA για διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου αντί την Πέμπτη στις 23/2.

Οι γερμανικές αρχές επικαλούνται λόγους ασφαλείας, χωρίς να τους εξηγεί αναλυτικά, που πιθανότατα θα γίνουν δεκτοί από την UEFA. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν προβλέπεται να ζητείται η γνώμη της φιλοξενούμενης ομάδας, παρά μόνο η UEFA κρίνει τη σοβαρότητα των λόγων που επικαλείται η γηπεδούχος.

Φυσικά, αν προκύψει τέτοια εξέλιξη, θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα για εκατοντάδες φίλους του ΠΑΟΚ που έχουν ήδη κάνει κρατήσεις για αεροπορικές πτήσεις και γενικότερα έχουν προγραμματίσει εκδρομή με βάση την αρχική ημερομηνία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή Τζαβέλλα για εξοικονόμηση 2 εκατ. ευρώ
Οι συνολικές αλλαγές στο τιμ του Βλάνταν Ίβιτς
"Επίθεση" στο προφίλ της συζύγου του Βιεϊρίνια
Ξαναστέλνουν Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ