ΠΑΟΚ

Πάει για... νταμπλ στα βραβεία πρώτου σκόρερ ο Πρίγιοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έπιασε Σάχοβ και Χριστοδουλόπουλο θέλει να προσπεράσει τον Κόντε για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο. Το sport24.gr γράφει για τον Σέρβο επιθετικό που έμεινε στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσει προσωπικούς και ομαδικούς τίτλους.

Στο πρωτάθλημα συγκατοικεί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τον Ανσαριφάρντ, με 13 γκολ. Στη διοργάνωση του Κυπέλλου, με το γκολ στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο ανέβηκε στην 2η θέση της λίστας των σκόρερ, μόλις 1 γκολ μακριά από την κορυφή.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (και ο ΠΑΟΚ) αρνήθηκε τα χρήματα των Κινέζων και έμεινε στον Δικέφαλο του Βορρά για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί να κατακτήσει φορώντας τη φανέλα του. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα βραβεία του πρώτους σκόρερ και στους δύο θεσμούς. Μέχρι στιγμής μετράει 20 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν.

Ο Σέρβος στράικερ που σκόραρε χθες (28/2) στη Νέα Σμύρνη, στη νίκη με 3-1 επί του Πανιωνίου, έφτασε τα πέντε τέρματα στο Κύπελλο Ελλάδος. Τόσα έχει πετύχει ο συμπαίκτης του Σάχοβ, όπως επίσης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Την πρωτιά κατέχει αυτή τη στιγμή ο Κόντε, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποκλειστεί στην προημιτελική φάση, συνεπώς ο Ισπανός φορ θα μείνει στα έξι γκολ και οι τρεις προαναφερθέντες μπορούν να τον ξεπεράσουν.

Ο Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει πέντε γκολ στις πέντε εμφανίσεις του στη διοργάνωση, βρίσκοντας δίχτυα σε τρία παιχνίδια. Από δύο φορές κόντρα σε Αιγινιακό (0-5 για τους ομίλους) και Τρίκαλα (2-1 στους "16") και μία απέναντι στον Πανιώνιο στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό. Όπως φαίνεται μετά το 3-1 του ΠΑΟΚ, ο Πρίγιοβιτς θα έχει μπροστά του άλλα δύο παιχνίδια για να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και στον τελικό της διοργάνωσης, που κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ με το προβάδισμα που πήρε.

Ο Σάχοβ θα έχει κι αυτός άλλες δύο ευκαιρίες, εάν αγωνιστεί στη ρεβάνς και στον τελικό, για να προσπαθήσει για το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Αυτός έχει σκοράρει απέναντι σε Λεβαδειακό (2-1) και Αιγινιακό (0-5) στους ομίλους, κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας στους "16" (1-5) και στους δύο προημιτελικούς με τον Ατρόμητο (2-0 και 1-3).

Μετά το χθεσινό ματς στη Νέα Σμύρνη, ο Πρίγιοβιτς δήλωσε για το ότι έπιασε τον Ουκρανό συμπαίκτη του στον πίνακα των σκόρερ: "Χαίρομαι. Είναι στόχος που θέλουμε να πετύχουμε και οι δύο. Πιέζει ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στο τέλος".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίγιοβιτς στην περσινή σεζόν είχε πετύχει τρία γκολ σε πέντε συμμετοχές στο Κύπελλο. Ένα στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (4-0), ένα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για τους "16" (4-1) με πέναλτι, που ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ένα εκπληκτικό τέρμα στον πρώτο εκτός έδρας προημιτελικό με την Ξάνθη (1-2), όπου είχε πιάσει ένα τρομερό σουτ.

Από τρία γκολ για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ είχαν επίσης πέρσι και οι Πέλκας, Μυστακίδης και Σάχοβ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ