ΠΑΟΚ

Πάει για MVP Αυγούστου ο Μάτος

Πάει για MVP Αυγούστου ο Μάτος
Μάτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βραζιλιάνος μπακ, Λέο Μάτος, προηγείται στην ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γιώργος Τζαβέλλας και Γκόικο Τσίμιροτ οι δύο άλλοι υποψήφιοι.

Ο Λέο Μάτος έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια των οπαδών του ΠΑΟΚ από τα πρώτα κιόλας επίσημα-ευρωπαίκά-παιχνίδια. Η εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος του Δικεφάλου στον Βραζιλιάνο μπακ αποτυπώνεται και στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τον MVP Αυγούστου.

Ο Μάτος προηγείται με σαφή διαφορά έναντι των Γιώργου Τζαβέλλα και Γκόικο Τσίμιροτ.Δείτε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ψηφοφορία, καθώς και μία κάρτα με τα πρώτα αποτελέσματα:

"Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του φετινού καλοκαιριού, ο Λέο Μάτος, μπήκε πολύ δυνατά στην σεζόν, όντας άκρως θετικός στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Δικεφάλου. Ο βραζιλιάνος μπακ έδειξε με το καλημέρα να προσαρμόζεται πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας του και πραγματοποίησε γεμάτες εμφανίσεις κόντρα σε Άγιαξ και Ντιναμό Τιφλίδας, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα υπέροχο τέρμα στην Γεωργία.

Δεύτερος διεκδικητής ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο κεντρικός αμυντικός πλέον του Δικεφάλου, ξεκίνησε την νέα σεζόν, ακριβώς όπως έκλεισε την προηγούμενη. Ο ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε πέρυσι τόσο ως ο 11888 ΜVP της περασμένης σεζόν όσο και ως Players’ Player of the Year, ήταν εξαιρετικός στα πρώτα επίσημα παιχνίδια τη σεζόν, ηγήθηκε της άμυνας του Δικεφάλου, πέτυχε το πρώτο του τέρμα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και έδειξε ότι και φέτος θα είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της ασπρόμαυρης «μηχανής» .

Τέλος στην κούρσα για τον ατομικό τίτλο μπαίνει και ο Γκόικο Τσίμιροτ. Ο νεαρός άσος ήταν ελαφρώς πιο αθόρυβος από τους άλλους δύο διεκδικητές αλλά εξίσου πολύτιμος και ουσιαστικός. Αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των γραμμών του Δικεφάλου, προωθώντας το παιχνίδι και ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα, έτρεξε ακατάπαυστα και επέδειξε την γνωστή του ωριμότητα. Οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ του άνοιξαν και πάλι την πόρτα για την Εθνική Βοσνίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που θα διεκδικήσουν τον ατομικό τίτλο, μαζί με τον Παναγιώτη Γλύκο, είναι οι παίκτες που δεν έχουν χάσει λεπτό συμμετοχής στα πρώτα τέσσερα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.grκι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Αύγουστο.

Πάει για MVP Αυγούστου ο Μάτος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ