ΠΑΟΚ

Πάει για ένα μοναδικό ρεκόρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία με ένα μοναδικό ρεκόρ.

Έχουν περάσει 38 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιβληθεί στην Τούμπα και στα τρία παιχνίδια που έδωσε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, και φέτος έχει την ευκαιρία να το πετύχει εκ νέου.

Ενδιάμεσα, σε όλα αυτά τα χρόνια, οι ασπρόμαυροι είχαν πετύχει και πάλι το "3Χ3" αλλά είχαν δώσει τα δυο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια εκτός Τούμπας.

Την σεζόν 1983-84, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ (Κωστίκος) και με 4-0 του Ολυμπιακού (Δημόπουλος, Κούδας, Σκαρτάδος, Κωστίκος) με τα δυο αυτά παιχνίδια να γίνονται μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που είχε γίνει στη Τούμπα, είχε επιβληθεί με 1-0, με αυτογκόλ του Καψή.

Στην Τούμπα, το 3Χ3 έγινε την σεζόν 1978-79. Ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 3-0 τον Παναθηναϊκό (Κερμανίδης 2, Ορφανός) με 2-0 τον Ολυμπιακό (Ορφανός 2) και με 2-1 επί της ΑΕΚ (Γκουερίνο, Κωστίκος).

Ο ΠΑΟΚ φέτος, επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕΚ (Μάτος) και 2-0 του Ολυμπιακού (Σάχοβ, Πρίγιοβιτς), και υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό σε περίπου ένα μήνα με στόχο όχι μόνο το 3Χ3 άλλα και να προσπαθήσει να το κάνει χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ