ΠΑΟΚ

Πάει για έκτη συνεχόμενη νίκη

Πάει για έκτη συνεχόμενη νίκη
INTIME SPORTS

Δεν είναι πλούσια η προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Πιο συγκεκριμένα, ο "Δικέφαλος" μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα του (VIDEOS).

Δεν είναι και πολύ "πλούσια" η προϊστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι και διαφορετικά τα πράγματα, αφού η ομάδα του Αγρινίου απουσίαζε για πολλά χρόνια από τα σαλόνια της πρώτης Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Τούμπα (και στο Συντριβάνι, όπου ήταν το παλιό γήπεδο του!) με τα τέρματα να είναι στο 17-3 υπέρ του.

Σκόρερ αυτών είναι οι: Κουϊρουκίδης (3), Κιουρτζής, Γκουερίνο, Ορφανός (2) και από ένα οι Παπαδάκης, Γιεντζής, Αναστασιάδης, Σαράφης, Βιεϊρίνια, Σπαντάτσιο, Παπάζογλου και Λούκας.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων πριν δημιουργηθεί η επαγγελματική κατηγορία:

1954-55 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 7-1

1975-76 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 4-1

1976-77 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1

Τα δύο πιο... σύγχρονα παιχνίδια

2011-12 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 3-0

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το 4' με παίκτη παραπάνω και το έργο της ομάδας του Λάσλο Μπόλονι γίνεται πολύ πιο εύκολο, αφού ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανοίγει το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Η συνέχεια; Άνετο τρίποντο για τον "Δικέφαλο" με σκόρερ τους Θανάση Παπάζογλου και Τζουλιάνο Σπαντάτσιο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης (Γεωργιάδης 62'), Μαλεζάς, Σπαντάσιο, Παπάζογλου (Αθανασιάδης 62'), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (Ρομπέρ 76'), Σνάουτσνερ.

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας (Μουμίν 62'), Ρότσα, Θεοδωρίδης (Παλαιολόγος 72'), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά (Μπαμόγκο 63').

Θυμηθείτε εκείνο το παιχνίδι:

2013-14 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0

Η περυσινή αναμέτρηση δεν είχε καμία σχέση με εκείνη της περιόδου 2011-12. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Παναγιώτη Γλύκου κι ένα γκολ του Λούκας Πέρεθ, έτσι ώστε να φύγει από την Τούμπα με το τρίποντο της νίκης. Στα αξιοσημείωτα εκείνου του αγώνα το ντεμπούτο του Χέντβιχες Μαντούρο με την φανέλα του "Δικεφάλου".

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (57' Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80' Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64' Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60' Μπούντιμιρ), Γοδόι (79' Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69' Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ