ΠΑΟΚ

"Πάει Γερμανία ο Τσίμιροτ..."

"Πάει Γερμανία ο Τσίμιροτ..."
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα για τον Γκόικο Τσίμιροτ ενδιαφέρονται ομάδες από την Γερμανία και τονίζεται πως ο Βόσνιος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Για την παρουσία του στον "Δικέφαλο" μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ.

Για... διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ κάνει λόγο η ιστοσελίδα sportprimus.ba αναφορικά με τον Γκόικο Τσίμιροτ. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην προοπτική ο 23χρονος ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία.

Αναλυτικά: "Παρά το γεγονός ότι Tσίμιροτ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, όπου είχε προπονητή τον Βλάνταν Ιβιτς, ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του αυτό το καλοκαίρι σε πολύ ισχυρότερο πρωτάθλημα και είναι πιθανό να είναι η Μπουντεσλίγκα. Ο Τσίμιροτ έχει ήδη γίνει στόχος από τους συλλόγους από την Γερμανία. Ετσι είναι πιθανό ότι ο ίδιος να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα".

Μακ: "Ημουν χαρούμενος στον ΠΑΟΚ..."

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ. Συγκεκριμένα είπε: "Ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες περιόδους που πέρασα στη ζωή μου. Έπαιξα πάνω από 50 αγώνες, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Ήμουν με την ομάδα πολύ χαρούμενος. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχα κανένα τραυματισμό. Λόγω αποβολής απουσίασα σε τέσσερα ματς αλλά τελικά όλα τελείωσαν καλά".

Για το Euro τόνισε: "Θέλω να βοηθήσω την Εθνική ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Δεν όμουν στην προετοιμασία αλλά έχω παίξει πολλούς αγώνες με την Εθνική. Σωματικά και ψυχολογικά είμαι καλά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ