ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δίπλα στον κόσμο"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δίπλα στον κόσμο"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωσε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με την οποία χαρακτηρίζει κατάπτυστες τις τιμωρίες και κάλεσε τον κόσμο να υψώσει το ανάστημά του. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση...

Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας χαρακτήρισε κατάπτυστες τις τιμωρίες και με συμμάχους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους δήλωσε έτοιμη για την εξυγίανση του "βρώμικου κόσμου" του ποδοσφαίρου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να υψώσει το ανάστημά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη το ολοένα και πιο έντονο συναίσθημα της αγανάκτησης, διαβεβαιώνει πως στέκεται δίπλα στον κόσμο της και στο πλευρό κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου στην προσπάθεια εξυγίανσης του βρώμικου κόσμου του ποδοσφαίρου.

Τη στιγμή που το σύστημα θεωρεί πως μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις μας με κατάπτυστες τιμωρίες, ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον κόσμο του, οφείλει να υψώσει το τεράστιο ανάστημά του απέναντι στα αναλώσιμα πιόνια που έχουν μάθει απλώς να κάνουν τη "δουλειά" τους.

Το διαίρει και βασίλευε πρέπει να σταματήσει. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως ο ρόλος του είναι να ηγηθεί του αγώνα για την κατάρρευση ενός σάπιου συστήματος, το οποίο έχει διαβρώσει το άθλημα. Καταλαβαίνει πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό στόχο. Γιατί η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Όσοι σχεδιάζουν πόλεμο εναντίον του ΠΑΟΚ, πρέπει να γνωρίζουν πως διάλεξαν τον λάθος αντίπαλο.

Και για να προλάβουμε τις προβλέψιμες αντιδράσεις συγκεκριμένων "αντικειμενικών", "ανεξάρτητων" μέσων που ζουν από non paper, να σας ενημερώσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος που τάσσεται υπέρ της ισονομίας. Της τιμωρίας επιλήψιμων πράξεων. Και των δικών του. Αρκεί να μην καταστρατηγούν τους κανόνες, τις αρχές τις δικαιοσύνης, τη λογική.

Ο ΠΑΟΚ δεν περιμένει να… διδαχθεί ήθος από κανέναν. Είναι έτοιμος μαζί με τον κόσμο του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ