ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Σκεφτόμαστε τη νέα Τούμπα, ζητήσαμε σχέδια"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Σκεφτόμαστε τη νέα Τούμπα, ζητήσαμε σχέδια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι ζήτησε από την εταιρεία AETER architects σχέδια είτε για ανακαίνιση, είτε για ανακατασκευή της Τούμπας, σημειώνοντας, όμως, ότι δεν υπάρχει συμβόλαιο πως θα τα υλοποιήσει μαζί τους.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι μακέτες της Τούμπας, όπως παρουσιάστηκαν από την εταιρεία AETER architects μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της (η ανάρτηση έχει κατεβεί).

Η ΠΑΕ ΠΑΟκ με ενημέρωσή της επιβεβαίωσε ότι έχει παραγγείλει σχέδια για ανακαίνιση ή ανακατασκευή της Τούμπας, εκφράζοντας, όμως, τη δυσφορία για την ανάρτηση που έγινε από την εταιρία στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Σκεφτόμαστε τη νέα Τούμπα, ζητήσαμε σχέδια"

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζει: "Όντως έχουμε αναθέσει στην εταιρία να μας στείλει σχέδια-προτάσεις είτε για βελτίωση, είτε για ανακατασκευή της Τούμπας. Δεν έχουμε όμως συμβόλαιο ότι θα τα κάνουμε ή ότι θα προχωρήσουμε μαζί τους.

Κακώς ανέβασαν σχέδια τα οποία είναι υπό συζήτηση, γιατί δεν υπάρχει οριστική συμφωνία που θα κινηθούμε. Αλλά είναι σοβαρή η σκέψη και το ενδεχόμενο να ανακαινίσουμε ή να ανακατασκευάσουμε την Τούμπα. Αφού όμως έχουν μελετηθεί εξονυχιστικά όλες οι παράμετροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοινώθηκε σχέδιο ανακαίνισης της Τούμπας!
Κρέσπο: "Παίζω για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο"
Διακοπές με το... μάτι του Ίβιτς πάνω τους
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ