ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο του Σαββάτου"

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει την υποστήριξη στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου το Σάββατο (14/4) πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όλος ο ΠΑΟΚ ζει στον παλμό του συλαλλητηρίου που θα γίνει αύριο (14/4) Σάββατο στην Καμάρα με κύριο αίτημα η ποδοσφαιρική ομάδα να μην στερηθεί τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο.

Το πρωί της Παρασκευής (13/4) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της δήλωσε την υποστήριξή της στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτονόητα στηρίζει και θα βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές του μεγάλου συλλαλητηρίου του Σαββάτου στην Καμάρα στις 15:00.

Η κατάλυση της κοινής λογικής και του δικαίου, προκειμένου η ομάδα να στερηθεί τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και εν τέλει το ίδιο το πρωτάθλημα, έχει επιφέρει μεγάλη αγανάκτηση. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ σύσσωμη βρέθηκε σε όλους τους αγώνες για ισονομία και δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, σύσσωμη θα είναι και στο ειρηνικό συλλαλητήριο με τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου σε γιγαντοοθόνη θα προβληθεί ο αγώνας εναντίον του Πανιωνίου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτοιμες οι εισηγήσεις για τον νέο ΠΑΟΚ
Βίντεο - κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ για το συλλαλητήριο
Πότε αποφάσισε ο Σκουτέρης για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και η αδικία στον Μπεργκ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ