ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το κλίμα που δημιούργησε αποπροσανατολίζοντας "συστηματικά τον κόσμο τους εναντίον του νέου «εχθρού», για να δικαιολογήσουν τη συμπόρευση με τον καινούριο "φίλο"...

Επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε βάρος της διοίκησης του Παναθηναϊκού και με σπόντες για τον... Ολυμπιακό (σ.σ. "καινούριος "φίλος") έβγαλαν οι "ασπρόμαυροι" λίγη ώρα μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης στην Λεωφόρο. Στην ανακοίνωση γίνεται φουλ επίθεση στον ισχυρό άνδρα του τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά, όσα αναφέρονται σε αυτή:

"Είναι κρίμα που ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του. Δεν είναι τα χρήματα που τους λείπουν, αλλά η σοβαρότητα. H διοίκηση οφείλει να είναι αντίστοιχη του μεγάλου μεγέθους του Παναθηναϊκού. Δημιούργησαν το κλίμα, αποπροσανατόλισαν συστηματικά τον κόσμο τους εναντίον του νέου «εχθρού», για να δικαιολογήσουν τη συμπόρευση με τον καινούριο «φίλο»…

Άφησαν την κερκίδα να επιτίθεται στους αναπληρωματικούς και τον επόπτη, να φτύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά εμετικά αντεθνικά συνθήματα. Και ένας ηλίθιος σαν αυτούς που βρίσκονται πάντα, τους έδωσε τη χαριστική βολή. Η σημερινή ντροπή έχει ονοματεπώνυμο. Η υπόληψη του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχτηκε ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα. Γίνεστε ίδιοι με τους καινούριους συνοδοιπόρους σας…"

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο του αγώνα κάνει λόγο για φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς και μέσα σ' αυτούς όπως διευκρινίζουν στελέχη της, περιλαμβάνει και τον διαιτητή Κομίνη.

Δείτε το κείμενο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ