ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καταθέστε φωνή, αλλά και λογική"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Συστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οδηγός συμπεριφοράς για τον κόσμο που θα βρεθεί στην Τούμπα την Κυριακή (25/2, 19:30) για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

"Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο!". Μία φράση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνοψίζει το τι πρέπει να κάνει ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα γεμίσουν την Τούμπα την προσεχή Κυριακή, ανακοινώνει τα εξής:

Ως γνωστόν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και τα εκδοτήρια θα εξυπηρετούν από τις 09:00 όσους έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους.

Για την αποφυγή συνωστισμού, οι θύρες θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα.

Συστήνουμε τους γονείς να μην φέρουν σε αυτόν τον αγώνα τα παιδιά κάτω των 12 ετών, λόγω της απόλυτης πληρότητας του γηπέδου.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους μας να καταθέσουν στο γήπεδο όχι μόνο την φωνή, αλλά και τη λογική τους! Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν χρησιμοποιούμε κροτίδες και δεν ρίχνουμε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο! Σε έναν από τους 8 εναπομείναντες τελικούς, σπρώχνουμε την ομάδα μας στη νίκη και παράλληλα διασφαλίζουμε πως η Τούμπα θα υποδέχεται τον κόσμο της και στα επόμενα παιχνίδια!

Ραντεβού την Κυριακή!".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ