ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Κανένας πυρσός, καμία ενέργεια για νέα τιμωρία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μήνυμά της στα social media κάλεσε τους 400 οπαδούς που θα βρεθούν στη Ν. Σμύρνη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (26/11, 15:00) να μην προβούν σε ενέργεια που μπορεί να επιφέρει νέα τιμωρία.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής (26/11, 15:00) - live η εξέλιξή της από το Sport24.gr και τον Sport24 Radio 103,3 - με τον "Δικέφαλο" να έχει τη στήριξη 400 οπαδών του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το μόνο που δεν θα ήθελαν να σκέφτονται στον ΠΑΟΚ είναι το ενδεχόμενο νέας τιμωρίας (κεκλεισμένων των θυρών έχουν διεξαχθεί τα πρώτα έξι εντός έδρας ματς για την τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή). Με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media καλούνται οι οπαδοί να μην ανάψουν κανένα πυρσό και γενικά να μην προβούν σε κάποια ενέργεια που δύναται να επιφέρει νέα τιμωρία. Άλλωστε, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Μας έχετε λείψει, η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της πιο πολύ από ποτέ!".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Λίγες ώρες για το ματς στη Νέα Σμύρνη, πλησιάζει επιτέλους και η στιγμή που θα σας έχουμε ξανά δίπλα μας!

Στα παιδιά που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο επισημαίνουμε πως μόνο η φωνή είναι αρκετή! Κανένας πυρσός και καμία ενέργεια που μπορεί να φέρει νέα τιμωρία! Μας έχετε λείψει, η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της πιο πολύ από ποτέ! Δεν πρέπει να το διακινδυνέψουμε! #PGSSPAOK #SuperLeague #PAOKFans #PamePAOKARA"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Κανένας πυρσός, καμία ενέργεια για νέα τιμωρία"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ