ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υποστηρίζουν - σχετικά με τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα - ότι δεν πρέπει να γίνει "καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία" και ζητούν "ισχυρό μέτωπο αντεπίθεσης".

Άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης να αποφασίσει την επ' αόριστο διακοπή στο πρωτάθλημα. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζουν ότι είναι απαραίτητο " ισχυρό μέτωπο αντεπίθεσης" κι απαιτείται να μη γίνει "καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία".

Αναλυτικά τι υποστηρίζουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Είναι σοκαριστικό πως το οργανωμένο έγκλημα του ποδοσφαίρου όχι μόνο παραμένει στο χώρο, αλλά προβαίνει και σε επικίνδυνες για ανθρώπινες ζωές ενέργειες. Πότε επιτέλους οι δυνάμεις της νομιμότητας θα επιλέξουν την μετωπική μαζί τους; πόσο θα ανέχονται να άγονται από τον υπόκοσμο η Ελληνική Κυβέρνηση και η FIFA; Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία, μόνο ένα ισχυρό μέτωπο αντεπίθεσης από όλους μας, μέχρι την πλήρη αποχώρηση και του τελευταίου εγκληματία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα

ΕΠΟ: "Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα"

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ