ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οργανωμένοι "τα είπαν" για άδειες και ομάδα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οργανωμένοι "τα είπαν" για άδειες και ομάδα
Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το βασικό θέμα συζήτησης των ανθρώπων της διοίκησης του Δικεφάλου ήταν η αναγνώρισή τους για να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος Κοντονή, ωστόσο αναλύθηκαν και όλα τα θέματα επικαιρότητας.

Την ευκαιρία για γνωριμία και συζήτηση με τους οργανωμένους είχε χθες το βράδυ ο Λούμπος Μίχελ, καθώς μαζί με στελέχη της διοίκησης συναντήθηκαν με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να αναγνωριστούν από την ΠΑΕ, όπως ορίζει ο νέος νόμος Κοντονή. Ωστόσο, έγινε κουβέντα για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Οι οργανωμένοι συντάχθηκαν στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη στην προσπάθεια που άρχισε για επιβολή ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στη συνολική πολιτική της ΠΑΕ, ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τον Τύπο, καθώς και τα προβλήματα που παρατηρούνται στο αγωνιστικό τμήμα.

Έγινε αναφορά στην εξωγηπεδική ζωή των παικτών, καθώς και τη συνολική πορεία της ομάδας σε μία συζήτησε που κράτησε δύο ώρες και το παρών έδωσαν εκτός του Λούμπος Μίχελ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάροβα και ο συνεργάτης της ΠΑΕ, Κώστας Φωτιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ